BrotherM Posted December 12, 2017 Report Share Posted December 12, 2017 Na wstępie - jak temat w złym dziale, to proszę o przeniesienie. Moje pytanie, kupował ktoś z Forumowiczów coś w tym sklepie? Jak z jakością maja się sprawy? Mnie jeszcze zaciekawiła opcja szycia krawatów z grenadyny na miarę. Ktoś może ma jakieś doświadczenia albo opinie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawcio Posted December 12, 2017 Report Share Posted December 12, 2017 Sklep stacjonarny jest na Koszykowej w Warszawie więc możesz zobaczyć na żywo. Produkty ciekawe, stosunkowo niedrogie, widać, że się cały czas rozwijają. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solecalupo Posted December 12, 2017 Report Share Posted December 12, 2017 Mam szalik od nich jesienny mieszanka wełny z jedwabiem (dokładniej to zszyte dwie osobne tkaniny jedna z wełny druga z jedwabiu) i bardzo sobie chwale jedynie to kolory na zdjęciach zupełnie inne niż w rzeczywistości Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YoJoe Posted December 13, 2017 Report Share Posted December 13, 2017 Rok temu kupiłem u nich poszetkę wełnianą i jedwabną. O ile materiał jest ok to obszycie maszynowe, zamiast deklarowanego ręcznego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts