BrotherM Napisano 12 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2017 Na wstępie - jak temat w złym dziale, to proszę o przeniesienie. Moje pytanie, kupował ktoś z Forumowiczów coś w tym sklepie? Jak z jakością maja się sprawy? Mnie jeszcze zaciekawiła opcja szycia krawatów z grenadyny na miarę. Ktoś może ma jakieś doświadczenia albo opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawcio Napisano 12 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2017 Sklep stacjonarny jest na Koszykowej w Warszawie więc możesz zobaczyć na żywo. Produkty ciekawe, stosunkowo niedrogie, widać, że się cały czas rozwijają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 12 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2017 Mam szalik od nich jesienny mieszanka wełny z jedwabiem (dokładniej to zszyte dwie osobne tkaniny jedna z wełny druga z jedwabiu) i bardzo sobie chwale jedynie to kolory na zdjęciach zupełnie inne niż w rzeczywistości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoJoe Napisano 13 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2017 Rok temu kupiłem u nich poszetkę wełnianą i jedwabną. O ile materiał jest ok to obszycie maszynowe, zamiast deklarowanego ręcznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi