gribojedow Napisano 14 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2010 Witam, Natknąłem się na ich stronę (www.loding.fr), buty wyglądają naprawdę zachęcająco i kosztują 150 euro! Mają sklep w Galerii Mokotów, ale w najbliższym czasie się tam nie pojawię. Czy ktoś może powiedzieć coś więcej na temat jakości butów i generalnie samej firmy? Przy okazji, może znacie firmy, które robią podobne buty w podobnej cenie? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 14 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2010 Buty w Polsce kosztują 800 zł. Czyli więcej nz 150 euro. Robione są w Portugalii. Podeszwy szyte pasowe. Stylistyka contemporary classic czyli niby klasycznie, ale coś niecoś zmienione. Kształ butów nowoczesny, ale dla mnie są zdecydowanie za długie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szamil Napisano 14 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2010 Można przymierzyć w sklepie i zamówić online. Całkowity koszt wyniesie wtedy ok 172 EUR za parę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonny Napisano 10 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2011 Witam Dziś sprawiłem sobie pierwszą parę butów Loding, oczywiście oxfordy Mam jednak takie pytanko - rozmiar moich butów to 8F, czy to znaczy ze każde buty w tym rozmiarze, tej marki będą na mnie tak samo pasowały ? Pytam, gdyż zastanawiam się nad kupnem drugiej pary poprzez internet... Co myślicie o tym modelu: (http://www.loding.fr/en_16_shoes_richel ... ir_en.html ; http://www.loding.fr/en_16_shoes_richel ... ne_en.html) - nadaje się do oficjalnych spotkań wg Was ? Czy można go zakładać także do stroju mniej formalnego ? Z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 10 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2011 Mam jednak takie pytanko - rozmiar moich butów to 8F, czy to znaczy ze każde buty w tym rozmiarze, tej marki będą na mnie tak samo pasowały ? Pytam, gdyż zastanawiam się nad kupnem drugiej pary poprzez internet...Nie, rozmiar w dużym stopniu zależy od formy kopyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonny Napisano 10 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2011 Cholera...to trzeba będzie się znów wybrać do Galerii Mokotów...Ahhh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 12 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2011 Najgorsze jest to że ta firma nie odpowiada na maile. Można pisać po angielsku, po francusku i nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonny Napisano 12 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2011 Przepraszam, nie lubię się powtarzać, ale Wasza opinia, jest dla mnie interesująca. Co myślicie o tym modelu: http://www.loding.fr/fr_5_chaussures_ri ... nnoir.html http://www.loding.fr/fr_5_chaussures_ri ... atine.html Czy wg Was nadaje się do oficjalnych spotkań ? Czy można go zakładać także do stroju mniej formalnego ? Jeśli tak, to jaki byłby to strój mniej formalny w Waszym wyobrażeniu ? (linki zostały poprawione) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 12 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2011 Popraw linki - po prostu wklej tak jak są, bez żadnego doadtkowego kodu html. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2f2f Napisano 13 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2011 Przywiozlem sobie wlasnie te lotniki z linku ciemnobrazowe z Paryza ostatnio. Moim zdaniem sa swietne: skora twardsza niz w nieco drozszych Grensonach jakie rowniez posiadam, ladniejszy polysk, bardzo starannie wykonczone, w cenie €150 dobra wartosc za pieniadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 13 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2011 Sonny - z lotnikami jest taki problem, że są jednocześnie bardzo formalne i bardzo nieformalne Model z linków bardzo ładny. Spokojnie można je założyć do zestawu z odd trousers, czy nawet spodnie i koszula - pamiętaj, że dobre ładne buty rekompensują resztę stroju. Co do zestawów formalnych - ja mimo wszystko wybrałbym klasyczne oksfordy lub derby, a lotniki zostawił do zestawów eleganckich, ale bardziej szarmanckich niż biznesowych, oficjalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonny Napisano 14 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2011 Eye_lip moje podejście jest też takie, ale chciałem się upewnić... Dlatego też, pierwsze kupiłem oxfordy, które dziś będą miały swoją premierę na oficjalnym śniadaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi