Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. damiance Opublikowano 3 Lipca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2017 zapraszam do obejrzenia krótkiego materiału z otwarcia butiku Zack Roman i Monika Kamińska. Wywiad z Romanem Zaczkiewiczem przeprowadził nasz forumowy kolega Nestor. Korzystając z okazji przypominam ciekawy fakt: Roman był jednym z pierwszych moderatorów na naszym forum (2011) ... ale ten czas płynie 11 Cytuj
mosze Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2017 A gdzie wywiad z panią Moniką?!!?!? 3 Cytuj
Serwacy Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2017 48 minut temu, mosze napisał: A gdzie wywiad z panią Moniką?!!?!? Też się pytam? Cytuj
damiance Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2017 wiem, wiem, że wolelibyście oglądać Panią Monikę niż Romana ... niestety nie przebiłem się z kamerą, ale obiecuję poprawę. Możecie proponować pytania do Pani Moniki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi