Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. damiance Napisano 3 Lipiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2017 zapraszam do obejrzenia krótkiego materiału z otwarcia butiku Zack Roman i Monika Kamińska. Wywiad z Romanem Zaczkiewiczem przeprowadził nasz forumowy kolega Nestor. Korzystając z okazji przypominam ciekawy fakt: Roman był jednym z pierwszych moderatorów na naszym forum (2011) ... ale ten czas płynie 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 3 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2017 A gdzie wywiad z panią Moniką?!!?!? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 3 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2017 48 minut temu, mosze napisał: A gdzie wywiad z panią Moniką?!!?!? Też się pytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 4 Lipiec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2017 wiem, wiem, że wolelibyście oglądać Panią Monikę niż Romana ... niestety nie przebiłem się z kamerą, ale obiecuję poprawę. Możecie proponować pytania do Pani Moniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi