Yo Jordan Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2017 Chciałbym zapytać czy ktoś z was miał/ma lub wie coś o jakości wykonania air Jordan'ów 4 retro motorsport.Widziałem parę opinii że te buty są słabo wykonane a mają dojść do mnie w poniedziałek kurierem i nie wiem czy odbierać skoro jakość w porównaniu do ceny może być słaba. Cytuj
szewc24 Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2017 Przy zakupie wysyłkowym, musiałeś na pewnym etapie zakupów potwierdzić kupno, w związku z czym pytanie o to czy masz odebrać jest bez sensu. Zawarłeś umowę kupna i powinieneś się z niej wywiązać. Inną sprawą jest, że masz później czas na zwrot nieużywanego towaru, jeżeli nie spełnia Twoich oczekiwań. 1 Cytuj
Hargin Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2017 Jak na półkę cenową Berwick/Crownhill nie robią szału. Użyte syntetyki, zamiast skóry. Jak na derby to przyszwa nie schodzi się wystarczająco. Zaletą jest syntetyczna podeszwa, której nie trzeba zelować. 6 Cytuj
lubo69 Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2017 No ale jak masz taki nick to nie masz wyjścia, musisz nosić te buty. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi