Krzysiek_W Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Jak uważacie, który jest ciekawszy? Fortis b42 czy b42 gmt? Ten drugi ma fajny "gadżet", tylko czy potrzebny? Pomijam już kwestię finansową. Generalnie bralbym wersję chrono, ale budżet się już nie naciągnie Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Nie różnią się wiele, więc brałbym tańszy (bo skoro nie widać różnicy, to po co przepłacać), a jeśli mają tę samą cenę, to bardziej podoba mi się ten na pierwszym zdjęciu. 2 Cytuj
Awopiotr Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Ale to nie są B-52! 1 Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2017 @Wuj Sinn będzie nastepny w kolejce Zdecydowalem się na pierwszą wersję, jak @swordfishtrombone Cytuj
artisan Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Uważam, że to dobry wybór, jeśli ktoś nie potrzebuje wskazań drugiej strefy to komplikacja gmt niepotrzebnie zaburza tarczę. Poza tym akurat ja wolę wskazania dnia tygodnia niż drugą strefę (bardziej mi się przydają np. w środku tygodnia głownie we środę ). Sam zegarek też jest po prostu ładniejszy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi