Krzysiek_W Napisano 22 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2017 Jak uważacie, który jest ciekawszy? Fortis b42 czy b42 gmt? Ten drugi ma fajny "gadżet", tylko czy potrzebny? Pomijam już kwestię finansową. Generalnie bralbym wersję chrono, ale budżet się już nie naciągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 22 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2017 Nie różnią się wiele, więc brałbym tańszy (bo skoro nie widać różnicy, to po co przepłacać), a jeśli mają tę samą cenę, to bardziej podoba mi się ten na pierwszym zdjęciu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 23 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2017 Ale to nie są B-52! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 23 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2017 Dołóż do Sinn-a;) 103 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 23 Kwiecień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2017 @Wuj Sinn będzie nastepny w kolejce Zdecydowalem się na pierwszą wersję, jak @swordfishtrombone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 24 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2017 Uważam, że to dobry wybór, jeśli ktoś nie potrzebuje wskazań drugiej strefy to komplikacja gmt niepotrzebnie zaburza tarczę. Poza tym akurat ja wolę wskazania dnia tygodnia niż drugą strefę (bardziej mi się przydają np. w środku tygodnia głownie we środę ). Sam zegarek też jest po prostu ładniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi