Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja wstępnie chętnie. Lampka wina w dobrym towarzystwie. Kolega to Piotr Fajfer?

Obawiam się, że na lampce się nie skończy. W Warszawie też byli tacy, co sądzili że przychodzą tylko na jednego. A potem nie chcieli wychodzić kiedy knajpę zamykali. W winiarni są też mocne alkohole w przyjaznych cenach.

Nie, Maciej Sokołowski :) Pan Fajfer to największy udziałowiec w Encantado. Rozumiem że znasz?

Edit. Pan Fajfer nie ma już nic wspólnego z Encantado. Sprzedał swoje udziały i był mniejszościowym udziałowcem.

Opublikowano

Ja wstępnie chętnie. Lampka wina w dobrym towarzystwie. Kolega to Piotr Fajfer?

Obawiam się, że na lampce się nie skończy. W Warszawie też byli tacy, co sądzili że przychodzą tylko na jednego. A potem nie chcieli wychodzić kiedy knajpę zamykali. W winiarni są też mocne alkohole w przyjaznych cenach.

Nie, Maciej Sokołowski :) Pan Fajfer to największy udziałowiec w Encantado. Rozumiem że znasz?

Uprzedziłem już moją dziewczynę ;)

Piotra z Goldenline'a - podobne zainteresowania: design, marketing, włoska kuchnia ;)

Opublikowano

Nie wiem czy z moim stażem (krótkim), wiedzą (małą), strojem (fatalnym) pasuję do tego spotkania, ale chętnie bym się pojawił. Prawdopodobnie jednak i tak mi się nie uda - nie wypada przesuwać próby zespołu dzień przed.

Opublikowano

Było po sarmacku i szarmancku w kameralnym gronie w liczbie 3 + 1 (pierwszy raz na spotkanie forumowe przyszła kobieta!, jednak nie jest użytkownikiem forum). Dziękuję za obecność :)

Opublikowano

Zaki i 4inHand - dzięki za sympatyczne spotkanie i owocną dysputę :)

Do następnego razu!

ps. Zaki - widziałem Cię dzisiaj ok. 14 jak szliście od Encantado w stronę Rynku - tak się zasiedzieliście? ;)