zaki Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Panowie, Będę w Poznaniu w weekend. Czy są chętni na spotkanie forumowe? Proponuję w sobotę 13 sierpnia. Winiarnia Encantado na Szewskiej 7 prowadzona przez mojego serdecznego przyjaciela z okresu studiów. Godzina 20.00 http://www.facebook.com/pages/Encantado/315904369197 Rezerwować miejsca? Cytuj
mbs Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Mnie niestety wtedy nie będzie. Cytuj
jkrol Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Ja wstępnie chętnie. Lampka wina w dobrym towarzystwie. Kolega to Piotr Fajfer? Cytuj
zaki Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Ja wstępnie chętnie. Lampka wina w dobrym towarzystwie. Kolega to Piotr Fajfer? Obawiam się, że na lampce się nie skończy. W Warszawie też byli tacy, co sądzili że przychodzą tylko na jednego. A potem nie chcieli wychodzić kiedy knajpę zamykali. W winiarni są też mocne alkohole w przyjaznych cenach. Nie, Maciej Sokołowski Pan Fajfer to największy udziałowiec w Encantado. Rozumiem że znasz? Edit. Pan Fajfer nie ma już nic wspólnego z Encantado. Sprzedał swoje udziały i był mniejszościowym udziałowcem. Cytuj
jkrol Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Ja wstępnie chętnie. Lampka wina w dobrym towarzystwie. Kolega to Piotr Fajfer? Obawiam się, że na lampce się nie skończy. W Warszawie też byli tacy, co sądzili że przychodzą tylko na jednego. A potem nie chcieli wychodzić kiedy knajpę zamykali. W winiarni są też mocne alkohole w przyjaznych cenach. Nie, Maciej Sokołowski Pan Fajfer to największy udziałowiec w Encantado. Rozumiem że znasz? Uprzedziłem już moją dziewczynę Piotra z Goldenline'a - podobne zainteresowania: design, marketing, włoska kuchnia Cytuj
zaki Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Będę musiał uprzedzić Macieja, żeby był pod krawatem Cytuj
kamil Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Uważajcie, Poznaniacy, bo jeśli nie znacie z autopsji stanu 'być narąbanym jak messerszmit', to wkrótce się to zmieni. Cytuj
4inHand Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Ja bede! @ Kamil Spoko. Zamknalem wiecej klubow niz Sanepid Cytuj
antolll Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Nie wiem czy z moim stażem (krótkim), wiedzą (małą), strojem (fatalnym) pasuję do tego spotkania, ale chętnie bym się pojawił. Prawdopodobnie jednak i tak mi się nie uda - nie wypada przesuwać próby zespołu dzień przed. Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Może zagracie w tej winiarni? Zaki zna właściciela Cytuj
jkrol Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Chłopaki, bardzo przepraszam, ale spóźnię się ok. 1h. Obowiązki rodzinne Zakładam, że jakoś Was rozpoznam w winiarni Cytuj
pirat Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2011 poszetki, buty na błysk, krawaty, marynarki Cytuj
zaki Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Było po sarmacku i szarmancku w kameralnym gronie w liczbie 3 + 1 (pierwszy raz na spotkanie forumowe przyszła kobieta!, jednak nie jest użytkownikiem forum). Dziękuję za obecność Cytuj
jkrol Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zaki i 4inHand - dzięki za sympatyczne spotkanie i owocną dysputę Do następnego razu! ps. Zaki - widziałem Cię dzisiaj ok. 14 jak szliście od Encantado w stronę Rynku - tak się zasiedzieliście? Cytuj
zaki Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Jak się bawić, to na całego Akurat wróciłem po próbniki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi