zaki Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 Panowie, Będę w Poznaniu w weekend. Czy są chętni na spotkanie forumowe? Proponuję w sobotę 13 sierpnia. Winiarnia Encantado na Szewskiej 7 prowadzona przez mojego serdecznego przyjaciela z okresu studiów. Godzina 20.00 http://www.facebook.com/pages/Encantado/315904369197 Rezerwować miejsca? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mbs Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 Mnie niestety wtedy nie będzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkrol Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 Ja wstępnie chętnie. Lampka wina w dobrym towarzystwie. Kolega to Piotr Fajfer? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaki Posted August 10, 2011 Author Report Share Posted August 10, 2011 Ja wstępnie chętnie. Lampka wina w dobrym towarzystwie. Kolega to Piotr Fajfer? Obawiam się, że na lampce się nie skończy. W Warszawie też byli tacy, co sądzili że przychodzą tylko na jednego. A potem nie chcieli wychodzić kiedy knajpę zamykali. W winiarni są też mocne alkohole w przyjaznych cenach. Nie, Maciej Sokołowski Pan Fajfer to największy udziałowiec w Encantado. Rozumiem że znasz? Edit. Pan Fajfer nie ma już nic wspólnego z Encantado. Sprzedał swoje udziały i był mniejszościowym udziałowcem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkrol Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 Ja wstępnie chętnie. Lampka wina w dobrym towarzystwie. Kolega to Piotr Fajfer? Obawiam się, że na lampce się nie skończy. W Warszawie też byli tacy, co sądzili że przychodzą tylko na jednego. A potem nie chcieli wychodzić kiedy knajpę zamykali. W winiarni są też mocne alkohole w przyjaznych cenach. Nie, Maciej Sokołowski Pan Fajfer to największy udziałowiec w Encantado. Rozumiem że znasz? Uprzedziłem już moją dziewczynę Piotra z Goldenline'a - podobne zainteresowania: design, marketing, włoska kuchnia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaki Posted August 10, 2011 Author Report Share Posted August 10, 2011 Będę musiał uprzedzić Macieja, żeby był pod krawatem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 Uważajcie, Poznaniacy, bo jeśli nie znacie z autopsji stanu 'być narąbanym jak messerszmit', to wkrótce się to zmieni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
4inHand Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Ja bede! @ Kamil Spoko. Zamknalem wiecej klubow niz Sanepid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
antolll Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Nie wiem czy z moim stażem (krótkim), wiedzą (małą), strojem (fatalnym) pasuję do tego spotkania, ale chętnie bym się pojawił. Prawdopodobnie jednak i tak mi się nie uda - nie wypada przesuwać próby zespołu dzień przed. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
proceleusmatyk Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Może zagracie w tej winiarni? Zaki zna właściciela Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkrol Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 Chłopaki, bardzo przepraszam, ale spóźnię się ok. 1h. Obowiązki rodzinne Zakładam, że jakoś Was rozpoznam w winiarni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirat Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 poszetki, buty na błysk, krawaty, marynarki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaki Posted August 14, 2011 Author Report Share Posted August 14, 2011 Było po sarmacku i szarmancku w kameralnym gronie w liczbie 3 + 1 (pierwszy raz na spotkanie forumowe przyszła kobieta!, jednak nie jest użytkownikiem forum). Dziękuję za obecność Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkrol Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Zaki i 4inHand - dzięki za sympatyczne spotkanie i owocną dysputę Do następnego razu! ps. Zaki - widziałem Cię dzisiaj ok. 14 jak szliście od Encantado w stronę Rynku - tak się zasiedzieliście? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaki Posted August 14, 2011 Author Report Share Posted August 14, 2011 Jak się bawić, to na całego Akurat wróciłem po próbniki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts