zaki Napisano 10 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2011 Panowie, Będę w Poznaniu w weekend. Czy są chętni na spotkanie forumowe? Proponuję w sobotę 13 sierpnia. Winiarnia Encantado na Szewskiej 7 prowadzona przez mojego serdecznego przyjaciela z okresu studiów. Godzina 20.00 http://www.facebook.com/pages/Encantado/315904369197 Rezerwować miejsca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 10 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2011 Mnie niestety wtedy nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkrol Napisano 10 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2011 Ja wstępnie chętnie. Lampka wina w dobrym towarzystwie. Kolega to Piotr Fajfer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 10 Sierpień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2011 Ja wstępnie chętnie. Lampka wina w dobrym towarzystwie. Kolega to Piotr Fajfer? Obawiam się, że na lampce się nie skończy. W Warszawie też byli tacy, co sądzili że przychodzą tylko na jednego. A potem nie chcieli wychodzić kiedy knajpę zamykali. W winiarni są też mocne alkohole w przyjaznych cenach. Nie, Maciej Sokołowski Pan Fajfer to największy udziałowiec w Encantado. Rozumiem że znasz? Edit. Pan Fajfer nie ma już nic wspólnego z Encantado. Sprzedał swoje udziały i był mniejszościowym udziałowcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkrol Napisano 10 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2011 Ja wstępnie chętnie. Lampka wina w dobrym towarzystwie. Kolega to Piotr Fajfer? Obawiam się, że na lampce się nie skończy. W Warszawie też byli tacy, co sądzili że przychodzą tylko na jednego. A potem nie chcieli wychodzić kiedy knajpę zamykali. W winiarni są też mocne alkohole w przyjaznych cenach. Nie, Maciej Sokołowski Pan Fajfer to największy udziałowiec w Encantado. Rozumiem że znasz? Uprzedziłem już moją dziewczynę Piotra z Goldenline'a - podobne zainteresowania: design, marketing, włoska kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 10 Sierpień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2011 Będę musiał uprzedzić Macieja, żeby był pod krawatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 10 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2011 Uważajcie, Poznaniacy, bo jeśli nie znacie z autopsji stanu 'być narąbanym jak messerszmit', to wkrótce się to zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 11 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2011 Ja bede! @ Kamil Spoko. Zamknalem wiecej klubow niz Sanepid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antolll Napisano 12 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2011 Nie wiem czy z moim stażem (krótkim), wiedzą (małą), strojem (fatalnym) pasuję do tego spotkania, ale chętnie bym się pojawił. Prawdopodobnie jednak i tak mi się nie uda - nie wypada przesuwać próby zespołu dzień przed. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 12 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2011 Może zagracie w tej winiarni? Zaki zna właściciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkrol Napisano 13 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2011 Chłopaki, bardzo przepraszam, ale spóźnię się ok. 1h. Obowiązki rodzinne Zakładam, że jakoś Was rozpoznam w winiarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 13 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2011 poszetki, buty na błysk, krawaty, marynarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 14 Sierpień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2011 Było po sarmacku i szarmancku w kameralnym gronie w liczbie 3 + 1 (pierwszy raz na spotkanie forumowe przyszła kobieta!, jednak nie jest użytkownikiem forum). Dziękuję za obecność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkrol Napisano 14 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2011 Zaki i 4inHand - dzięki za sympatyczne spotkanie i owocną dysputę Do następnego razu! ps. Zaki - widziałem Cię dzisiaj ok. 14 jak szliście od Encantado w stronę Rynku - tak się zasiedzieliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 14 Sierpień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2011 Jak się bawić, to na całego Akurat wróciłem po próbniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi