fan_dobrego_buta Opublikowano 27 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2017 Kolejny ciekawy model VF 1 Cytuj
proki1971 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2017 Twoje, kupiłeś? jaki koszt jeżeli to nie tajemnica? Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2017 Hej, moje są te trzewiki z jasnej skóry i zamszu. Mam nadzieję, że dotrą do przyszłego tygodnia. Te powyżej to tylko przykład granatowej skóry, gdyż planuję w kolejnym zamówieniu wykorzystać taki materiał. Cena za półbuty u VF 450 Euro M Cytuj
Koval Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2017 Wyglądają dobrze, ale czy spełniły oczekiwania? (Bo to najważniejsze) Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2017 Jestem bardzo zadowolony, pod każdym względem: kolorystycznie, wybranych materiałów, jakości wykonania. Kopyto jest bardzo wygodne. Więcej napiszę jak buty troszkę potestuje w terenie. M Cytuj
Mamrot Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2017 Czy takie wszycie ucha do zakładania nie będzie powodowało zaczepiania tylnej części nogawki i zawijanie ucha do dołu? Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2017 Istnieje takie ryzyko. Jeżeli tak będzie to szewc przyszyje uszy Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 24 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2019 Russian Grain 4 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi