50groszy Napisano 29 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2016 Zając a czy jest coś gdzieś tańszego do kupienia? Podaj jakieś propozycję w podobnej cenie mając na uwadze elastyczność benevento? Bo ja pomimo podwyżki nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 29 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2016 7 minut temu, 50groszy napisał: Zając a czy jest coś gdzieś tańszego do kupienia? Podaj jakieś propozycję w podobnej cenie mając na uwadze elastyczność benevento? Bo ja pomimo podwyżki nie widzę. Luxire za 150 dolarów (przy obecnym kursie praktycznie ta sama cena co Benevento) szyje z dokładnie tych samych materiałów VBC i wykazuje jeszcze większą elastyczność (praktycznie rzecz biorąc to takie "online bespoke", możesz co do centymetra podać wymiary w każdym możliwym miejscu spodni, bajery w stylu manszetów, "fishtail" itd. też bez problemu robią). To, że czegoś nie widzisz nie oznacza że nie istnieje. Na przykład ja nigdy nie widziałem na żywo wieloryba... ale nie kwestionuję ich istnienia. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 29 Wrzesień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2016 4 minuty temu, Zajac Poziomka napisał: Luxire za 150 dolarów (przy obecnym kursie praktycznie ta sama cena co Benevento) szyje z dokładnie tych samych materiałów VBC i wykazuje jeszcze większą elastyczność (praktycznie rzecz biorąc to takie "online bespoke", możesz co do centymetra podać wymiary w każdym możliwym miejscu spodni, bajery w stylu manszetów "fishtail" itd. też bez problemu robią). Czyli reasumując bardziej Cie przekonują w tej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 29 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2016 Warto też dodać, że Luxire co najmniej dwa razy w roku ma promocje ze zniżką 20% przy zamówieniu od 300$, czyli dwie pary spodni VBC wychodzą 240$, co jest już bardzo atrakcyjną ceną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi