lubo69 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2016 Tak kombinuję - ładny, nieładny? Znudzi się po jakimś czasie? Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2016 Mnie się nie podoba. Nie jestem znawcą zegarków, ale kojarzy mi się z nieudaną zegarkową modą z lat 70-tych (choć wiem, że są fani tych modeli, sam się absolutnie do nich nie zaliczam[1]): [1] wyjątek czynię dla Vratislavii Chrono . Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2016 mi się nawet podoba, ale szału jakiegoś szczególnego nie ma 1 Cytuj
lubo69 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2016 No to chyba można zamknąć temat:-) 5 Cytuj
Jan M. Krawczyk Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2016 Może się znudzić szybko niestety. Do tego jest dość gruby i ciężki. Ciekawy, ale lepiej to przemyśleć Cytuj
123 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2016 Lubię Hamiltony ale ten jakoś nie zachwyca. Tak jak napisał Krzysiek, szału nie ma. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi