lubo69 Napisano 1 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2016 Tak kombinuję - ładny, nieładny? Znudzi się po jakimś czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 1 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2016 Mnie się nie podoba. Nie jestem znawcą zegarków, ale kojarzy mi się z nieudaną zegarkową modą z lat 70-tych (choć wiem, że są fani tych modeli, sam się absolutnie do nich nie zaliczam[1]): [1] wyjątek czynię dla Vratislavii Chrono . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 1 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2016 mi się nawet podoba, ale szału jakiegoś szczególnego nie ma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 2 Czerwiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2016 Nieładny.Albowiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 2 Czerwiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2016 No to chyba można zamknąć temat:-) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 2 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2016 Może się znudzić szybko niestety. Do tego jest dość gruby i ciężki. Ciekawy, ale lepiej to przemyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 3 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2016 Lubię Hamiltony ale ten jakoś nie zachwyca. Tak jak napisał Krzysiek, szału nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi