Miro Napisano 11 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2016 Jak w temacie, męskie półbuty na podwyższonym obcasie dla niskiej osoby, klasyczny styl - do ok. 1000 zł. Macie jakieś namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 12 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2016 Jeśli miałyby być klasyczne i ładne, to jeśli by taki był i w tej cenie to na pewno znana by to była postać na forum. Ja osobiście jestem z Górnego Śląska i nie widziałem, ani nie słyszałem o takim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 12 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2016 Mam w garderobie włoskie buty o podwyższonym obcasie. Tak się kupiły nieco przypadkiem - nie czuję potrzeby rozpaczliwego dodawania centymetrów. Obcas jest wyraźnie wyższy, niż w butach angielskich. Zatem można spróbować kupić RTW, o ile nie chodzi o jakiś specjalny wynalazek typu podniesienie pięty o 6 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi