figo Napisano 6 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2016 Jeden z fajniejszych semi-skeletonów do 1000 zł. Służy mi od 6. miesięcy. Polecam 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 6 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2016 Podasz nazwę modelu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 6 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2016 Tak informacyjnie - to nie jest semi skeleton tylko open heart. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 6 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2016 Podasz nazwę modelu ? Wydaję mi się, że to model DB08003W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2016 Bardzo gustowny, tylko czy złocenie wytrzyma próbę czasu? Lubię złote zegarki, ale paradoksalnie ze względu na cenę rzadko je zakładam (szkoda mi do metra brać zwyczajnie), tylko na specjalne okazje. Budżetowy zegarek złocony, jak ten, byłby dobrym rozwiązaniem. Jak to jest z tymi złoceniami dzisiaj, technologia się poprawiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi