figo Posted March 6, 2016 Report Share Posted March 6, 2016 Jeden z fajniejszych semi-skeletonów do 1000 zł. Służy mi od 6. miesięcy. Polecam 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
White Haven Posted March 6, 2016 Report Share Posted March 6, 2016 Podasz nazwę modelu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eye_lip Posted March 6, 2016 Report Share Posted March 6, 2016 Tak informacyjnie - to nie jest semi skeleton tylko open heart. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepo Posted March 6, 2016 Report Share Posted March 6, 2016 Podasz nazwę modelu ? Wydaję mi się, że to model DB08003W Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
swordfishtrombone Posted March 7, 2016 Report Share Posted March 7, 2016 Bardzo gustowny, tylko czy złocenie wytrzyma próbę czasu? Lubię złote zegarki, ale paradoksalnie ze względu na cenę rzadko je zakładam (szkoda mi do metra brać zwyczajnie), tylko na specjalne okazje. Budżetowy zegarek złocony, jak ten, byłby dobrym rozwiązaniem. Jak to jest z tymi złoceniami dzisiaj, technologia się poprawiła? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts