Üxküll Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2011 Kompleksowa oferta: szycie garniturów pasowanych (MTM), krótkich serii i kolekcji. Szczegóły w witrynie internetowej firmy, która działa na międzynarodowym rynku: http://www.vipo.com.pl/main/index.php Cytuj
Bartek Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2011 Wygląda na to, że albo marka Cafardini jest własnością Vipo, albo Vipo jest podwykonawcą dla Cafardini. Cytuj
+Immune+ Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2011 Wygląda na to, że albo marka Cafardini jest własnością Vipo, albo Vipo jest podwykonawcą dla Cafardini.To pierwsze. Cytuj
Üxküll Opublikowano 3 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2011 Wygląda na to, że albo marka Cafardini jest własnością Vipo, albo Vipo jest podwykonawcą dla Cafardini.To pierwsze. Podaję odnośnik do "martwej" dyskusji na temat marki Cafardini: viewtopic.php?f=2&t=59 Cytuj
Simon Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2011 Ja mam od nich garnitur zakupiony 5 lat temu na studniówkę. Nie żadne mtm, po prostu garniak z drobnymi poprawkami. Zakupiony w ich salonie w Łańcucie (mam tam rodzinę i bywam w tej okolicy). Ogólnie jestem z niego zadowolony. Muszę kiedyś zajrzeć i zobaczyć jak tam stoją z asortymentem teraz 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi