Üxküll Napisano 3 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2011 Kompleksowa oferta: szycie garniturów pasowanych (MTM), krótkich serii i kolekcji. Szczegóły w witrynie internetowej firmy, która działa na międzynarodowym rynku: http://www.vipo.com.pl/main/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 3 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2011 Wygląda na to, że albo marka Cafardini jest własnością Vipo, albo Vipo jest podwykonawcą dla Cafardini. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 3 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2011 Wygląda na to, że albo marka Cafardini jest własnością Vipo, albo Vipo jest podwykonawcą dla Cafardini.To pierwsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 3 Czerwiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2011 Wygląda na to, że albo marka Cafardini jest własnością Vipo, albo Vipo jest podwykonawcą dla Cafardini.To pierwsze. Podaję odnośnik do "martwej" dyskusji na temat marki Cafardini: viewtopic.php?f=2&t=59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simon Napisano 3 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2011 Ja mam od nich garnitur zakupiony 5 lat temu na studniówkę. Nie żadne mtm, po prostu garniak z drobnymi poprawkami. Zakupiony w ich salonie w Łańcucie (mam tam rodzinę i bywam w tej okolicy). Ogólnie jestem z niego zadowolony. Muszę kiedyś zajrzeć i zobaczyć jak tam stoją z asortymentem teraz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi