Grzegorz Kru Napisano 14 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2016 Mam taką możliwość, dzięki temu że moja mama jest krawcową, uszycia sobie nie jednej koszuli na miarę. W moim mieście jest jednak fatalny dostęp do tkanin koszulowych. Czy zna ktoś adresy stron/sklepów internetowych, gdzie można kupić online dobrej jakości tkaniny koszulowe np. Thomas Mason itp. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 14 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2016 Obawiam się,że może być to niewykonalne w Polsce.We Włoszech widziałem w sklepach z takaninami T Mason w cenie powyżej 30euro za metr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sartre Napisano 14 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2016 Też poszukiwałem ostatnio, niestety bez skutku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 14 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2016 Możesz spróbować w tej firmie aczkolwiek moje próby sprzed 2lat spełzły na niczym,wyjatkowo trudny kontakt. http://www.tecatessuti.com/it/vendita-tessuti-per-camicie-online-e-commerce-collezioni-e-brand-tessuti.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 14 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2016 Możesz spróbować w tej firmie aczkolwiek moje próby sprzed 2lat spełzły na niczym,wyjatkowo trudny kontakt. chyba nie korespondowałeś jeszcze z francuskimi garbarniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 14 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2016 Mieszkałem przez prawie sześć miesięcy we Francji więc pamiętam dość specyficzne uwarunkowania kulturowe:),które w wyjatkowy sposób utrudniają normalne życie .We Włoszech z kolei każda usługa handlowa traktowana jest jako,, favore". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 14 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2016 stare włoskie zwyczaje: Some day, and that day may never come... I may call upon you to do a service for me. But er... until that day, accept this, as a gift. ... Don Vito Corleone 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 14 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2016 Roman Zaczkiewicz, vel Szarmant, ma dostep do tkanin koszulowych. Osobiscie moge polecam te z Atelier Romentino. Podejrzewam, ze moglbys u niego zamowic materialy wysylkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Kru Napisano 14 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2016 Naszukałem się mnóstwo, ale ogólnie super ciężka sprawa. Jedyne co udało mi się znaleźć w miarę sensownego to http://www.acornfabrics.com/. Czy ma ktoś może jakieś doświadczenia z tym sklepem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkaramba Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 A na ebay albo gdziekolwiek indziej w Europie, np. UK, nie ma tkanin do kupienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 Naszukałem się mnóstwo, ale ogólnie super ciężka sprawa. Jedyne co udało mi się znaleźć w miarę sensownego to http://www.acornfabrics.com/. Czy ma ktoś może jakieś doświadczenia z tym sklepem? Ja równiez szukam ofert koszul i przyznam szczerze, że nic lepszego nie znalałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 Czy ktoś wie ile trzeba tkaniny (szerokość 90 cm) na uszycie koszuli? Wzrost 182 cm i normalna budowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_b Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Co prawda to nie sklep online, ale miałem dziś przyjemność odwiedzić punkt sprzedaży tkanin koszulowych przy fabryce Albini. Cud, miód i orzeszki, masa tkanin Thomas Mason i D&JA do wyboru, rewelacyjna jakość. Miałem dosłownie 20 minut na zakupy przed zamknięciem, a i tak skończyło się na kilkunastu metrach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 Adres? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_b Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 http://albinigroup.com/assets/262/come_raggiungerci_PUNTO_VENDITA.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 13 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2016 Hmm nie działa mi ten pdf. Może ktoś wkleić adres? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_b Napisano 13 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2016 Via PartigianiAlbino - BergamoPhone +39 035 77 57 993puntovendita@albinigroup.com Opening times From Monday to Friday h 10.00 am to 12 noon - h 3.30 pm to 7.30 pmSaturday h 10 am to 12 noon - h 2.30 pm to 7.30 pm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi