Republic of Ties Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2016 Potwierdzam oczywiście. Lubo69 - bardzo dziękuje za udział w konkursie oraz za gest - rzadko spotyka się sytuację, gdy zwycięzca dobrowolnie schodzi z 1 miejsca na podium, bardzo miły i godny szacunku gest! W związku z powyższym, Jury w nieco rozszerzonym składzie tj. z udziałem Lubo69, postanowiło przyznać dwie dodatkowe nagrody ex aequo, które otrzymują: Mattt i Kosiareks. Każdy z kolegów otrzyma jeden produkt Republic of Ties. Gratuluję wyróżnionym i jeszcze raz dziękuję Lubo69! 7 Cytuj
KIERMAN Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2016 Wpadłem na ten sam pomysł, jednak zrobię to prywatnie i liczę, że obdarowany skusi się na częstsze zakładanie krawata do koszuli lubo69 brawo! 4 Cytuj
Kosiareks Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2016 Bardzo dziękuję Jury oraz Lubo69 za przyznanie mi 4 miejsca, jest to dla mnie wielka niespodzianka! Otrzymany krawat na pewno zostanie wcześniej czy później pokazany w temacie CMDNS 1 Cytuj
Mattt Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2016 Dziękuję bardzo za wyróżnienie jury, ale przede wszystkim brawa dla lubo69 - będę nosił krawat zawsze z ciepłą myślą o fundatorze tej okoliczności 2 Cytuj
Allbryk Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2016 Republic od Ties - było na prawdę miło! Dziękuję, a w dalszej kolejności pozdrawiam i powodzenia w realizacji planów życzę! Piękny gest Lubo69, dzięki za zdrową rywalizację i gratuluję wygranej (tym razem)! 2 Cytuj
Republic of Ties Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2016 To była przyjemność! 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi