Republic of Ties Napisano 25 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 Potwierdzam oczywiście. Lubo69 - bardzo dziękuje za udział w konkursie oraz za gest - rzadko spotyka się sytuację, gdy zwycięzca dobrowolnie schodzi z 1 miejsca na podium, bardzo miły i godny szacunku gest! W związku z powyższym, Jury w nieco rozszerzonym składzie tj. z udziałem Lubo69, postanowiło przyznać dwie dodatkowe nagrody ex aequo, które otrzymują: Mattt i Kosiareks. Każdy z kolegów otrzyma jeden produkt Republic of Ties. Gratuluję wyróżnionym i jeszcze raz dziękuję Lubo69! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 Wpadłem na ten sam pomysł, jednak zrobię to prywatnie i liczę, że obdarowany skusi się na częstsze zakładanie krawata do koszuli lubo69 brawo! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosiareks Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 Bardzo dziękuję Jury oraz Lubo69 za przyznanie mi 4 miejsca, jest to dla mnie wielka niespodzianka! Otrzymany krawat na pewno zostanie wcześniej czy później pokazany w temacie CMDNS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mattt Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 Dziękuję bardzo za wyróżnienie jury, ale przede wszystkim brawa dla lubo69 - będę nosił krawat zawsze z ciepłą myślą o fundatorze tej okoliczności 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Allbryk Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 Republic od Ties - było na prawdę miło! Dziękuję, a w dalszej kolejności pozdrawiam i powodzenia w realizacji planów życzę! Piękny gest Lubo69, dzięki za zdrową rywalizację i gratuluję wygranej (tym razem)! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Republic of Ties Napisano 25 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 To była przyjemność! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi