Gość tsas Napisano 25 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2010 Witam wszystkich serdecznie na forum.bespoke.pl. Jestem od kilku miesięcy czytelnikiem blogu Macaronitomato. Czy PT Czytelnicy znają i mogą polecić DOBRĄ pralnię w Krakowie? Nie musi, zdaję sobie sprawę, że wręcz nie może być to pralnia tania. Korzystałem z pralni Betty Clean przy Zwierzynieckiej w Krakowie, ale kilkakrotnie mnie zawiedli. Ubrania zostały niedokładnie wyczyszczone etc. Prawdopodobnie nie starają się juz jak kiedyś, bo mają mnóstwo klientów. Szkoda. Liczę na Was. Pozdrawiam TSAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jfk Napisano 5 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2013 Witam, Mam dokładnie to samo pytanie, także chciałbym ożywić ten antyczny temat. Czy w Krakowie istnieje jakiś dobry, sprawdzony zakład czyszczenia chemicznego? Zależy mi głównie na tym, żeby nie masakrowali garniturów/marynarek i przykładali się choć minimalnie do 'obróbki' odzieży po wyczyszczeniu. Dzięki z góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirThomas Napisano 6 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2013 Zapewne. Ja ze swojej strony mogę polecić pralnię chemiczną mieszczący się przy ulicy Józefa Brodowicza 20 . Usługi nie należą do tanich lecz korzystam z nich od dobrych kilku lat. Jakość i dbałośc o powierzone częsci garderoby wzorowa. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ricco Napisano 7 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2013 Też polecam pralnię z ulicy Brodowicza 20. To pralnia rodziny Kisielewskich z ponad 80 letnią tradycją. Więcej informacji na www.pralnia.malopolska.pl. Usługi naprawdę na wysokim poziomie choć nie należą do tanich. Ale coś za coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawełSzmidt Napisano 29 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2014 Ja osobiście mogę polecić tę pralnię http://pranienadowoz.pl/ . Pełen profesjonalizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub.z Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2016 Witam. Mam ogromną prośbę ! Muszę oddać garnitur do pralni chemicznej w Krakowie, trochę się boje ponieważ był dość kosztowny...... i boje się oddać go do pierwszej lepszej pralni. Ile będzie to kosztować to już nie tak ważne, natomiast zależy mi żeby był to sprawdzony i pewny adres Co proponujecie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2016 Witam. Mam ogromną prośbę ! Muszę oddać garnitur do pralni chemicznej w Krakowie, trochę się boje ponieważ był dość kosztowny...... i boje się oddać go do pierwszej lepszej pralni. Ile będzie to kosztować to już nie tak ważne, natomiast zależy mi żeby był to sprawdzony i pewny adres Co proponujecie ?? Pralnia rodziny Kisielewskich,zaniosłem im płaszcz kamelowy(wełna z kaszmirem)duża plama od smaru na ramieniu(inne pralnie nie chciały sie tego podjąć).Efekt końcowy przerósł moje oczekiwania,żadnych nawet najmniejszych śladów po czyszczeniu:),cena 50zł jezeli dobrze pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub.z Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2016 Wielkie dzięki Widzę że potwierdza się to co wcześniej słyszałem o pralni Państwa Kisielewskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kielbo3 Napisano 28 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2016 Ja wiele razy korzystałem z krakowskiej pralni "FOKA" m.in. dwa razy oddawałem garnitur z tłustymi plamami i nigdy się nie zawiodłem. http://www.pralnia-foka.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ricco Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2016 Ja zaś zdecydowanie nie polecam pralni Foka. Kilka lat temu zniszczone dwie marynarki i dwie pary spodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumis Napisano 24 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2016 Nie polecam pralni Foka. Oddałam dwa płaszcze do czyszczenia, jeden wrócił w takim stanie że go nie poznałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teressa Napisano 30 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2017 Jeżeli chodzi o prasowanie Kraków to ja polecałabym Ci zajrzeć do Prasologia. Mieści się ona na ulicy Twardowskiego 44. Mają według mnie świetną ofertę i bardzo przystępne ceny. Myślę, że warto skorzystać z ich usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
storczykowa Napisano 23 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2017 Ja potwierdzam, jeżeli chodzi o pralnie w Krakowie to tylko Prasologia. Ilekroć korzystałam z ich usług, to za każdym razem byłam zadowolona. Na ich stronie internetowej http://www.prasologia.pl/ znajdziecie cały cennik, godziny otwracia oraz resztę informacji. Naprawdę polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olin Napisano 2 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2019 Odkopując temat - czy pralnia przy ul. Brodowicza 20 nadal jest godna polecenia? A może polecacie jakieś inne miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jnowak Napisano 10 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2019 Ostatnio korzystałem z http://pranienadowoz.pl/. Prasowałem garnitur (Miler Menswear) oraz prałem poplamiony płaszcz. Jestem bardzo zadowolony z efektu, szybkiej realizacji oraz wygody z dowozu. Cena również atrakcyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynu Napisano 22 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2021 Panie i Panowie, W imieniu narzeczonej pytam. Czy możecie polecić jakąś pralnię w Krakowie, która poradzi sobie z wyczyszczeniem plam po kosmetykach do make up'u z jedwabnej apaszki? O hermesową apaszkę chodzi, więc odpowiednie podejście byłoby wskazane. Dzwoniłem do polecanej wyżej Prasologi, z obawy przed uszkodzeniem nie podejmą się tematu. Z góry dziękuję za sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi