pirat Napisano 8 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2016 W trakcie wizyty przymierzyłem również marynarkę z Donegalu (bordo), która jest już prawie wykończona. Marynarka mnie powaliła. Taka ciężka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 8 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2016 Dokłądnie. Taka ciężka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnie Napisano 8 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2016 Jakość wykonania w połączeniu z ceną powoduje, że chyba nigdy nie kupię pierwszej marynarki SS, gdyż nie ma sensu, płacić za produkt z wieszaka, tyle, co za BESPOKE. A szkoda, gdyż SS ma b ciekawe niektóre tkaniny. Hmm... to ile w takim razie Pan Goniszewski liczy sobie za igłę? (jeśli to nie tajemnica:D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 8 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2016 Oczywiście, że nie jest to tajemnica. Dla nowych klientów cena za garnitur 1800 - 2000 PLN. Marynarka od 1450 PLN, spodnie 350 PLN. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 9 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 Niestety brak talentu fotograficznego, powoduje, że nie jestem w stanie zrobić odpowiednich zdjęć pokazujących dopasowanie marynarek. Poniżej kilka zdjęć pokazujących wykonanie i kilka szczegułów: Podszewka jest w kolorze zgniłej zieleni I na koniec zdjęcie marynarki od garnituru uszytego z tkaniny KyrgyzWhite Dormeuil. Niestety zdjęcie nie oddaje piękna tkaniny, dlatego umieściłem dodatkową fotografię tkaniny, ze strony sprzedawcy. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 Jeśli będziesz miał mozliwość, zrób proszę (i zamieść) zdjęcie całej marynarki z przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 9 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 Postaram się Mosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arto Napisano 24 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2016 Witam Kolegów to mój pierwszy post na forum. Bardzo mi się podoba kolegi marynarka z kaszmiru. Mam pytanie w jaki sposób u sprzedawcy royaltex10 kupić inną ilość materiału niż wystawiona na ebay. Np 2,70 zamiast wystawionej 2,10. Byłbym wdzięczny za informację. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 24 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2016 Witam Kolegów to mój pierwszy post na forum. Bardzo mi się podoba kolegi marynarka z kaszmiru. Mam pytanie w jaki sposób u sprzedawcy royaltex10 kupić inną ilość materiału niż wystawiona na ebay. Np 2,70 zamiast wystawionej 2,10. Byłbym wdzięczny za informację. Pozdrawiam Tak, o ile mają taką ilość. Wystarczy się skontaktować emailowo i modyfikują dane na aukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arto Napisano 24 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2016 Dziękuję za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 16 Maj 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2016 Dokłądnie tak jak napisał tombar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi