mosze Napisano 16 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2019 (edytowane) Możesz skomentować wszycie rękawów i konstrukcję ramion? Edytowane 16 Wrzesień 2019 przez mosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian o Napisano 16 Wrzesień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2019 (edytowane) @mosze Ramiona bez dodatkowych wypełnień - jest tam płótno i włosianka przechodząca z odcinka piersiowego (zdjecie). Rękawy skrojone trochę obszerniej niż dotychczas, co daje mi zdecydowanie większy komfort; wszyte naturalnie. Niestety materiał trochę się fałduje i być może będę je poprawiać - póki co popracowałem trochę żelazkiem i chcę w niej pochodzić żeby zobaczyć jak się będzie układać. Edytowane 16 Wrzesień 2019 przez marian o 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. marian o Napisano 29 Wrzesień 2019 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2019 Szare. Ciepłe. Na jesień i zimę. Będą mankiety 4,5-5 cm. Dwie zakładki. Nogawka 19 cm dołem. 11 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jugend Napisano 30 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2019 Bardzo fajne projekty, ostatnie 2 marynarki super. Spodnie z 3 strony tematu - naprawdę rewelacyjna robota! Takie chciałoby się mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. marian o Napisano 7 Październik 2019 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2019 W samą porę - dziś pierwsze przymrozki w Krakowie. Wybaczcie kapcie. Jeszcze tylko prasowanie i pewnie wrzucę coś do CMDNS w tym miesiącu. 20 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. marian o Napisano 15 Grudzień 2020 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2020 . 18 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 15 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2020 Czekałem, czekałem i się doczekałem! Świetnie, że dalej działasz! Czekam na więcej zdjęć z projektu 💪 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian o Napisano 21 Grudzień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2020 . 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian o Napisano 24 Grudzień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2020 Podszewka w rękawach 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 25 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2020 Widzę, że tym razem 100% giacca napoletana 😀 Super! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Kosek Napisano 4 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2021 Czapka z głowy, niesamowicie oglądać taki postęp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi