Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. p_b Opublikowano 27 Lipca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2015 Poza pracą na własną rękę, Marco szyje spodnie dla kilku renomowanych nazwisk krawieckich w Neapolu. Ekspert w swojej dziedzinie, jego rodzina od trzech pokoleń zajmuje się szyciem spodni. Sam zakład jest nieduży, w okolicach Via Toledo. Na miejscu nie widziałem próbników, więc przyjmuję, że szyje z powierzonego materiału. Zaczynamy od omówienia kroju i detalów (szerokość nogawek, liczba kieszeni, zaszewek, stebnowanie etc.). Przymiarka możliwa na drugi dzień. Dużo pracy ręcznej, ogromna liczba detalów i świetne dopasowanie. Podszewka i kieszenie wykonane w całości z bawełny. PS Jeżeli kogoś to interesuje to buty to Carmina (Alcudia). 15 Cytuj
damiance Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2015 świetna robota. Czy możesz zdradzić stawki krawca? Cytuj
p_b Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2015 300 EUR za igłę, przy czym oczywiście poza wełną krawiec sam dysponuje wszystkimi niezbędnymi do wykończenia materiałami. 1 Cytuj
blueloafers Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2015 To sie nazywa piekna reczna robota! Wspaniale spodnie. Bylyby jednak niczym gdyby nie dopasowanie, musze odwiedzic krawca jak bede w styczniu. Dzieki za post Cytuj
zw1920 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Możesz napisać, jaką szerokoć nogawki sobie zażyczyłeś? Cytuj
zw1920 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Rewelka, obstawiałem 19 cm. Dzięki za info. Cytuj
p_b Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Nie ma sprawy. Ja jestem dość szczupły, myślę, że dla tęższej osoby 19 będzie dobrym wyborem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi