Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. p_b Napisano 27 Lipiec 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2015 Poza pracą na własną rękę, Marco szyje spodnie dla kilku renomowanych nazwisk krawieckich w Neapolu. Ekspert w swojej dziedzinie, jego rodzina od trzech pokoleń zajmuje się szyciem spodni. Sam zakład jest nieduży, w okolicach Via Toledo. Na miejscu nie widziałem próbników, więc przyjmuję, że szyje z powierzonego materiału. Zaczynamy od omówienia kroju i detalów (szerokość nogawek, liczba kieszeni, zaszewek, stebnowanie etc.). Przymiarka możliwa na drugi dzień. Dużo pracy ręcznej, ogromna liczba detalów i świetne dopasowanie. Podszewka i kieszenie wykonane w całości z bawełny. PS Jeżeli kogoś to interesuje to buty to Carmina (Alcudia). 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 28 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2015 świetna robota. Czy możesz zdradzić stawki krawca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_b Napisano 28 Lipiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2015 300 EUR za igłę, przy czym oczywiście poza wełną krawiec sam dysponuje wszystkimi niezbędnymi do wykończenia materiałami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 3 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2015 To sie nazywa piekna reczna robota! Wspaniale spodnie. Bylyby jednak niczym gdyby nie dopasowanie, musze odwiedzic krawca jak bede w styczniu. Dzieki za post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 3 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2015 Możesz napisać, jaką szerokoć nogawki sobie zażyczyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_b Napisano 3 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2015 18cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 4 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2015 Rewelka, obstawiałem 19 cm. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_b Napisano 6 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2015 Nie ma sprawy. Ja jestem dość szczupły, myślę, że dla tęższej osoby 19 będzie dobrym wyborem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi