KIERMAN Napisano 8 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2015 Mam pytanie do forumowiczów: Czy ktoś z Was był w regionie Costa del Sol i może podzielić się adresami godnymi uwagi? Szukałem w googlarce i kiepsko, poza Factory Outlet Malaga niczego nie znalazłem, a w samym "factory" też nie spodziewałbym się cudów. Odwiedzę ten rejon niebawem i rozważałem jakieś sensowne zakupy. Przyda się każda wskazówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luc Napisano 12 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2015 Poszukaj galerii El Corte Ingles. W działach z odzieżą można znaleźć ciekawe rzeczy, ale niestety i chłam. Jak to w galeriach handlowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 12 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2015 Tak jak Luc napisał, El Corte jest godne polecenia. O ile nic się nie zmieniło, to jest tam wiele piętro poświęcone modzie męskiej, można znaleźć ciekawe rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 13 Maj 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2015 Akurat El Corte znajduję się ww. factory outlet malaga, niemniej jednak dziękuję za sugestie - teraz nie mam wątpliwości, że warto się tam udać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 13 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2015 https://www.google.pl/maps/place/Hipercor+Centro+Comercial+Costa+Marbella+(Marbella)/@36.4881253,-4.9543359,1021m/data=!3m1!1e3!4m5!1m2!2m1!1sel+corte+ingles+costa+del+sol!3m1!1s0x0000000000000000:0x850b044ac055bbe3!6m1!1e1 mam nadzieję, że dobrze się wklei link. w tym Hipercor jest też El Corte Ingles z dużą ilością znanych drogich marek. Ale również w samym porcie w Puerto Banus jest sporo luksusowych ale też trochę mniej luksusowych sklepów. W Esteponie też jest dość fajnie. Trochę mniej luksusowo, ale sporo sklepów i fajnych restauracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 21 Maj 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2015 link działa, jeszcze raz wszystkim dziękuję za rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 28 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2018 W Kartagenie na głównej ulicy jest butik miejscowej firmy http://www.vilarsastres.com Rozmiarówka do 60 w szerokim zakresie. ) Obsługa na poziomie - szyją/przerabiają swoje standardy na miejscu w kilka dni. Ceny atrakcyjne , jakościowo tak sobie ale bardzo szeroki wybór. Marynarka wełna 100 Euro w górę, mieszanki - poniżej 100 euro, koszule od 40 euro. W ofercie fraki, garnitury, dodatki itd. Obskoczyłem w okolicach Alicante kilka obuwniczych outletów fabrycznych i jest słabo. Wszystko robione na wąskie kopytka. Z tej żałości nawet byliśmy w https://www.hispanitas.com/ o dziwo jest tam dział męski o którym oficjalnie cisza. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 3 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2020 Wybieram się na południe Hiszpanii (Malaga, Kartagena, Alicante) - ktoś coś poleci?Gdzieś tu widziałem post o fabryczkach skórzanych akcesoriów w okolicy Malagi. Sieciówki znam, ze swojej strony polecam Pedro Del Hierro. https://pedrodelhierro.com/pl/en/stores Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 22 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2020 Odpowiadam sam sobie Jeżeli będziecie w Maladze i okolicach to warto odwiedzić Ubrique - jedno z Pueblos Blancos. https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Białe_miasta_Andaluzji Pełno firm i manufaktur produkujących bardzo wysokiej jakości wyroby ze skóry. Sakwy, sakwojarze, teczki, paski - po prostu szaleństwo. Sprzedaż detaliczna odbywa się w małych sklepikach na głównej ulicy poszukajcie w Google informacji turystycznej. Czasami w tych sklepikach są to rzeczy 2 gatunku ale są również sklepy fabryczne. Dobra rada - przygotujcie się że dziewczyny również zaszaleją. Obowiązuje siesta więc pomiędzy 14-17 mało co jest otwarte. https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Ubrique W samej Maladze jest potężne centrum wyprzedaży znanych marek. Sam nic ciekawego nie znalazłem a moja 2 połówka jak najbardziej. Lokalizacja: Parque Comercial Malaga NostrumAdres: Calle Jaén, 3, 29004 Málaga, Hiszpania Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 22 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2020 4 godziny temu, kanapa napisał: W samej Maladze jest potężne centrum wyprzedaży znanych marek. Sam nic ciekawego nie znalazłem a moja 2 połówka jak najbardziej. Czyli unikać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emarcins Napisano 22 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2020 Co do Malagi - może w przyszłości komuś się przyda. Polecam El Corte Ingles. Jest to centrum handlowe gdzie są bardziej znane marki a sama sieć El Corte Ingles (angielski krój) jest w Hiszpanii symbolem takiego trochę luksusu. Na jednym z górnych pięter centrum handlowego El Corte Ingles jest ulokowana całkiem fajna sastreria czyli po polsku zakład krawiecki. Cetrum handlowe jest w dość centralnej części Malagi, ale jest wyposażone w płatny parking podziemny, więc przy podróży autem nie powinno być problemów, z raczej ciężko dostępnymi na ogół, miejscami parkingowymi. Warto również udać się, chociażby ze względów architektonicznych, na La Calle Larios. Jest to jedna z głównych ulic handlowych, kulinarnych i artystycznych o pięknej zabudowie. Oprócz uznanych (ze względów patriotycznych) w Hiszpanii Massimo Dutti i Zary a także innych sieciówek, jest kilka mniejszych butików. Ja znalazłem na jednej z bocznych uliczek od Calle Larios fajny butik, umiejscowiony na jednym z narożników, gdzie w ofercie znajdowały się ciekawe marynarki, kamizelki i letnie kurtki. Nazwy niestety nie pamiętam. Na sam koniec. W Andaluzji znajomość angielskiego nie jest zbyt powszechna, nawet wśród sprzedawców, więc jeśli ktoś nie zna hiszpańskiego radzę nastawić się na rozbudowaną gestykulację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi