maciej_jaruga Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2015 Cześć, czy ktoś z Was byłby w stanie polecić mi miejsce (Warszawa/Londyn), w którym uszyto by mi smoking na miarę? Chodzi mi zasadniczo o coś na podobną modłę do przedstawionego niżej smokingu Ryana Goslinga. Fajnie by było jakby był w rozsądnej cenie i w podobnym kolorze. Może Zaremba? Dzięki z góry za pomoc! Cytuj
Ernestson Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2015 W przewodniku miejskim znajdziesz opinie o wielu pracowniach krawieckich. Taki smoking to żadne wyzwanie dla dobrego krawca. Cytuj
constantin Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2015 Pracownia Zaremba to bardzo dobry wybór. 2 Cytuj
pirat Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2015 Constantin, pokażesz swój smoking od Zaremby? 1 Cytuj
Szpila Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2015 To nie smoking tylko wariacja na jego temat, kolor się nie zgadza (albo mój ekran tak rozjaśnia). Jednymi dopuszczalnymi kolorami dla smokingu jest czerń albo ciemny granat no i bały (marynarka, spodnie czarne) w wersji letniej Cytuj
Whitesnake Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2015 Jeśli nie masz żadnego doświadczenia w prowadzeniu krawca, to tez polecam Zarembe. Cytuj
constantin Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2015 Constantin, pokażesz swój smoking od Zaremby? cz Czy ja napisałem, że takowy posiadam? Widziałem kilka smokingów szytych w tej pracowni, oprócz tego kilku moich znajomych ma w swojej garderobie smoking z tej pracowni, także mogę spokojnie polecić. Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2015 Sebastian Żukowski też Cię w źle dopasowanym / słabo zaprojektowanym i doradzonym pod kątem stylistyki ubraniu nie wypuści Ze znanych mi krawców w Warszawie, którzy poza samym szyciem, dbają też o doradztwo i projekt (i parę osób to sprawdziło), to Zaremba, Kamiński i właśnie Żukowski. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi