wezuwiusz Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2015 Gdzie w Krakowie do fryzjera? Włosy wymknęły się spod kontroli , ogłosiły samodzielną republikę. Potrzebuję interwencji dobrego fryzjera. Już miałem iść do "pani na rogu" ale ona nie rozumie. Do Buttercut zapisy są dopiero na następną inkarnację. Proszę o wskazówki i z góry dziękuję. Cytuj
HEMI Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2015 Podobno na Kazimierzu na ul. Kupa chyba ogarniają. Ja strzyże się w buttercut albo jadę na wieś, gdzie, o dziwo, pani wychodzi lepiej niż krakowskim "na rogu". Cytuj
kubao Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2015 Ten wątek powinien pomóc: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/1452-krak%C3%B3w-fryzjer/ Cytuj
aska3 Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2015 Gdy tylko moje włosy źle się układają, idę do Kaczmarzyka. Mają tam pozytywne podejście do klienta- potrafią doradzić klientowi i dobrać fryzurę do jego twarzy. Niestety większość fryzjerów zwyczajnie nie zna się na fryzjerstwie i wykonuje cięcia, które źle wyglądają na głowie klienta... Cytuj
MlodaPanienka Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2016 Gdzie w Krakowie do fryzjera? Włosy wymknęły się spod kontroli , ogłosiły samodzielną republikę. Potrzebuję interwencji dobrego fryzjera. Już miałem iść do "pani na rogu" ale ona nie rozumie. Do Buttercut zapisy są dopiero na następną inkarnację. Proszę o wskazówki i z góry dziękuję. Mój mąż chodzi do Hair Design w Krakowie, niestety nie pamiętam gdzie to jest więc sprawdź sobie na stronie http://www.hairdesign.pl/ Pracują tam profesjonaliści, ludzie o dużym wyczuciu estetyki, jeszcze niczego nie spartaczyli a sporo znajomych tam było Wysoka kultura ludzi tam pracujących i bardzi przyjemne, estetyczne wnętrze. Używają ciekawych kosmetyków, cierpliwie Cię wysłuchają podobno.. Za własnego chłopa i jego włosy się nie wstydzę na pewno haha Cytuj
mlesniowski Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2016 Po wielu zmaganiach i rozczarowaniach wybrałem się do Romana przy Gołębiej. Ogromny plus za poziom obsługi i brak pośpiechu, który w innych salonach zawsze irytuje. To miejsce do którego nie tylko przychodzisz się obciąć, ale i zrelaksować. Mycie głowy, masaż, konsultacja—wszystko to odbywa się w spokojnej i intymnej (za każdym razem byłem obsługiwany w osobnym pomieszczeniu) atmosferze. Na koniec najważniejsze: według fryzjerów mam dość trudne włosy, a nigdy nie wyszedłem stamtąd niezadowolony. Polecam też post na Fejsie z wieloma opiniami o innych zakładach: https://www.facebook.com/basiamadej/posts/10152581200063390. Cytuj
Do_Diabła Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2016 Ja chodzę ostatnio na Masarską i jestem całkiem zadowolony. Kusi mnie by sprawdzić hipsterów/barberów następnym razem, ktoś ma jakieś doświadczenia ? Cytuj
Kamilek Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2016 @Do_Diabła odwiedziłem ButterCut i Gentelman Barber. Cena w obu to 50zł za strzyżenie, broda chyba 30zł. Mi osobiście dużo bardziej podpadł drugi zakład i będę tam się pojawiał regularnie. Plusem jest to, że można się normalnie umówić, a nie tak jak w ButterCut'cie gdzie czekasz w kolejce z 2h. Strzyżenie jest przyjemnością, a dodatkowo można pograć w bilard 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi