Ard Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 Czy ktoś mógłby polecić jakichś fryzjerów z Krakowa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubao Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 http://forum.butwbutonierce.pl/viewtopic.php?p=53050#p53050 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan M. Krawczyk Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 Ja mogę polecić Atelier Potomski na ul. Zamkowej. To parę informacji, które wyszukałem: http://fryzjerpolski.pl/753/. Generalnie chodzę do niego od kilku lat i zawsze byłem bardzo zadowolony. Namiary na salon: 601 781 907. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ulisses Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 Mogę szczerze polecić Salon Maniewski w Pasażu 13 na Rynku Głównym z którego korzystam niezmiennie od kilku lat, a szukałem bardzo długo i z uwagi na specyfikę porastających moją głowę włosów z marnym skutkiem w przypadku większości krakowskich salonów. Oczywiście nie wszystkich fryzjerów, którzy tam pracują ale albo wersję drogą i bardzo dobrą ale mało dostępną czyli samego p.Maniewskiego albo wersję nieco tańszą ale równie dobrą i dostępniejszą czyli p.Kamila Kokurowskiego, który strzyże jeszcze w drugim zakładzie Maniewski na ulicy Rakowickiej, gdzie o wiele łatwiej dojechać autem. I proszę nie zrażać się nowoczesnością wnętrza i powierzchowności fryzjerów - strzygą wybitnie solidnie klasyczne fryzury. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrJacob Posted May 16, 2014 Report Share Posted May 16, 2014 Nachodziłem się po fryzjerach przez ostatni rok w Krakowie. Natrafiłem wczoraj na artykuł o p. Franciszku Głogowskim. Dzisiaj się do mistrza wybrałem, ceny najniższe jakie do tej pory napotkałem w Krakowie (28 pln). Jestem bardzo zadowolony, polecam. http://kontakt24.tvn24.pl/artykul,historie-krakowa-meski-fryzjer-z-pasazu-bielaka,2126379.html "Prezydenci Krakowa, wojewodowie, rektorzy krakowskich uczelni, politycy, ministrowie, poeta noblista, mistrz piórka i węgla, redaktorzy, plejada aktorów, legendy Wisły i Cracovii. Co łączy tych ludzi? Wszyscy strzygą lub strzygli się w tym samym zakładzie fryzjerskim, zlokalizowanym w Pasażu Bielaka przy krakowskim Rynku. Po 43 latach Zakład niedawno przeniósł swoją siedzibą na ul. Biskupią 10. Lista klientów Męskiego Zakładu Fryzjerskiego z Pasażu Bielaka obejmuje nazwiska najbardziej znanych postaci świata polityki, biznesu, kultury i sportu, którzy swoje korzenie mają w Krakowie. Co sprawiło, że wszyscy oni upodobali sobie tego samego fryzjera? Jak zapewnia Franciszek Głogowski, mistrz fryzjerstwa z Zakładu z blisko 60 letnim stażem pracy, jest to klasyczna elegancja zapewniana przez Zakład." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartolomeo1 Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 Unikajcie salonu euphoria na wrocławskiej, poziom obsługi klienta poniżej krytyki...cięcie jak w szkole. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loom Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 Ja polecam salon Pawła Chachlowskiego w Krakowie. Utytułowany fryzjer z bardzo przystępnymi cenami. www.chachlowski.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aska3 Posted May 25, 2015 Report Share Posted May 25, 2015 Kaczmarzyk z Krakowa- stawia na jakość usługi, nie ilość. Cięcie, koloryzacja czy upięcia nie są dla niego problemem. Zna się na aktualnych trendach, wie co zaproponować klientowi. Termin można zarezerwować online. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts