Jump to content

[KRAKÓW] Fryzjer

Ard
 Share

Recommended Posts

• 10 months later...

Mogę szczerze polecić Salon Maniewski w Pasażu 13 na Rynku Głównym z którego korzystam niezmiennie od kilku lat, a szukałem bardzo długo i z uwagi na specyfikę porastających moją głowę włosów z marnym skutkiem w przypadku większości krakowskich salonów.

Oczywiście nie wszystkich fryzjerów, którzy tam pracują ale albo wersję drogą i bardzo dobrą ale mało dostępną czyli samego p.Maniewskiego albo wersję nieco tańszą ale równie dobrą i dostępniejszą czyli p.Kamila Kokurowskiego, który strzyże jeszcze w drugim zakładzie Maniewski na ulicy Rakowickiej, gdzie o wiele łatwiej dojechać autem. I proszę nie zrażać się nowoczesnością wnętrza i powierzchowności fryzjerów - strzygą wybitnie solidnie klasyczne fryzury. 

• 7 months later...

Nachodziłem się po fryzjerach przez ostatni rok w Krakowie.  Natrafiłem wczoraj na artykuł o p. Franciszku Głogowskim. Dzisiaj się do mistrza wybrałem, ceny najniższe jakie do tej pory napotkałem w Krakowie (28 pln). Jestem bardzo zadowolony, polecam.  

http://kontakt24.tvn24.pl/artykul,historie-krakowa-meski-fryzjer-z-pasazu-bielaka,2126379.html 

"Prezydenci Krakowa, wojewodowie, rektorzy krakowskich uczelni, politycy, ministrowie, poeta noblista, mistrz piórka i węgla, redaktorzy, plejada aktorów, legendy Wisły i Cracovii. Co łączy tych ludzi? Wszyscy strzygą lub strzygli się w tym samym zakładzie fryzjerskim, zlokalizowanym w Pasażu Bielaka przy krakowskim Rynku. Po 43 latach Zakład niedawno przeniósł swoją siedzibą na ul. Biskupią 10.

Lista klientów Męskiego Zakładu Fryzjerskiego z Pasażu Bielaka obejmuje nazwiska najbardziej znanych postaci świata polityki, biznesu, kultury i sportu, którzy swoje korzenie mają w Krakowie. Co sprawiło, że wszyscy oni upodobali sobie tego samego fryzjera? Jak zapewnia Franciszek Głogowski, mistrz fryzjerstwa z Zakładu z blisko 60 letnim stażem pracy, jest to klasyczna elegancja zapewniana przez Zakład."

• 2 weeks later...
  • 11 months later...

Kaczmarzyk z Krakowa- stawia na jakość usługi, nie ilość. Cięcie, koloryzacja czy upięcia nie są dla niego problemem. Zna się na aktualnych trendach, wie co zaproponować klientowi. Termin można zarezerwować online.