Foox Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2014 Mam dość nietypowy problem z eleganckimi damskimi butami. Zostałem poproszony o doradzenie w kwesti damskich butów na ślub. Niby nic takiego, ale muszą być na płaskim obcasie i kończyć się powyżej kostki (kobieta ta ma pewnien problem ze stopą). I tutaj moja prośba o pomoc. Co proponujecie? Dodam, że Pan Młody będzie w zwykłym 3 częściowym garniturem. Damska klasyczna elegancja nie jest moją mocną stroną, więc proszę o Waszą pomoc. Pierwsze co pomyślałem, to białe trzewiki (coś w stylu tych poniżej, ale oczywiście białe). Cytuj
awokado Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2017 Wydaje mi się, że może jednak inne, jeśli mają być w takim stylu, to może skórzane wiązane, nie lakierowane.? Cytuj
artisan Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2017 @awokado nie przesadzasz już z tym nabijaniem postów ? Obskoczyłeś od wczoraj prawie wszystkie kobiece tematy w tym dziale, zasługując przy tym na kilka złotych łopat zwolnij trochę Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 21 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2025 W dniu 11.10.2017 o 14:30, artisan napisał: zasługując przy tym na kilka złotych łopat @norbert86 - również złota łopata dla Ciebie ? Cytuj
lubo69 Opublikowano 22 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2025 W dniu 21.01.2025 o 14:59, Krzysiek_W napisał: @norbert86 - również złota łopata dla Ciebie ? ? OP był na forum przez pięć dni, dziesięć lat temu. Jego znajomi obchodzą już 10. rocznicę tego ślubu, na który były potrzebne buty - chyba, że doszło do rozwodu... Jako człowiek wiekowy, zapytam poważnie - czy jest jakiś skrypt lub inny bot, który posprzątałby takie jednorazowe wątki sprzed dekady i zamknął je, czy to musi być ręczna praca moderatorów? Cytuj
suede Opublikowano 23 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2025 Ewentualnie "złota łopata" będzie przyznawana częściej, a może nawet regularnie Cytuj
Fermiol Opublikowano 24 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2025 Moim zdaniem to nic złego odkopywać stare wątki bo treść jej zazwyczaj aktualna, a rozwiązanie kwestii takiej jak w tym wątku może przydać się jeszcze komuś, a nie tylko autorowi tematu. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi