Foox Posted December 22, 2014 Report Share Posted December 22, 2014 Mam dość nietypowy problem z eleganckimi damskimi butami. Zostałem poproszony o doradzenie w kwesti damskich butów na ślub. Niby nic takiego, ale muszą być na płaskim obcasie i kończyć się powyżej kostki (kobieta ta ma pewnien problem ze stopą). I tutaj moja prośba o pomoc. Co proponujecie? Dodam, że Pan Młody będzie w zwykłym 3 częściowym garniturem. Damska klasyczna elegancja nie jest moją mocną stroną, więc proszę o Waszą pomoc. Pierwsze co pomyślałem, to białe trzewiki (coś w stylu tych poniżej, ale oczywiście białe). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
awokado Posted October 10, 2017 Report Share Posted October 10, 2017 Wydaje mi się, że może jednak inne, jeśli mają być w takim stylu, to może skórzane wiązane, nie lakierowane.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artisan Posted October 11, 2017 Report Share Posted October 11, 2017 @awokado nie przesadzasz już z tym nabijaniem postów ? Obskoczyłeś od wczoraj prawie wszystkie kobiece tematy w tym dziale, zasługując przy tym na kilka złotych łopat zwolnij trochę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysiek_W Posted January 21 Report Share Posted January 21 W dniu 11.10.2017 o 14:30, artisan napisał: zasługując przy tym na kilka złotych łopat @norbert86 - również złota łopata dla Ciebie 😁 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo69 Posted January 22 Report Share Posted January 22 W dniu 21.01.2025 o 14:59, Krzysiek_W napisał: @norbert86 - również złota łopata dla Ciebie 😁 😀 OP był na forum przez pięć dni, dziesięć lat temu. Jego znajomi obchodzą już 10. rocznicę tego ślubu, na który były potrzebne buty - chyba, że doszło do rozwodu... Jako człowiek wiekowy, zapytam poważnie - czy jest jakiś skrypt lub inny bot, który posprzątałby takie jednorazowe wątki sprzed dekady i zamknął je, czy to musi być ręczna praca moderatorów? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suede Posted January 23 Report Share Posted January 23 Ewentualnie "złota łopata" będzie przyznawana częściej, a może nawet regularnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fermiol Posted January 24 Report Share Posted January 24 Moim zdaniem to nic złego odkopywać stare wątki bo treść jej zazwyczaj aktualna, a rozwiązanie kwestii takiej jak w tym wątku może przydać się jeszcze komuś, a nie tylko autorowi tematu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts