Foox Napisano 22 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2014 Mam dość nietypowy problem z eleganckimi damskimi butami. Zostałem poproszony o doradzenie w kwesti damskich butów na ślub. Niby nic takiego, ale muszą być na płaskim obcasie i kończyć się powyżej kostki (kobieta ta ma pewnien problem ze stopą). I tutaj moja prośba o pomoc. Co proponujecie? Dodam, że Pan Młody będzie w zwykłym 3 częściowym garniturem. Damska klasyczna elegancja nie jest moją mocną stroną, więc proszę o Waszą pomoc. Pierwsze co pomyślałem, to białe trzewiki (coś w stylu tych poniżej, ale oczywiście białe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awokado Napisano 10 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2017 Wydaje mi się, że może jednak inne, jeśli mają być w takim stylu, to może skórzane wiązane, nie lakierowane.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 11 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2017 @awokado nie przesadzasz już z tym nabijaniem postów ? Obskoczyłeś od wczoraj prawie wszystkie kobiece tematy w tym dziale, zasługując przy tym na kilka złotych łopat zwolnij trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi