blueloafers Napisano 10 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2015 Jak dla mnie to nie musi byc oficjalne spotkanie forumowe. W sobote w tym czasie dalej jestem dostepny jakby ktos chcial sie spotkac Dajcie znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 10 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2015 Zgadzam się, ja rownież z chęcią się spotkam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 10 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2015 Jeśli spotkanie dalej aktualne to dajcie znać a chętnie podjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Do_Diabła Napisano 10 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2015 Wybaczcie, że tak późno odpisuję. Wszystko wskazuje na to, że jutro w tym czasie będę na gali UFC. Pozdrowienia dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 10 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2015 Panowie, uściślijmy, czyli kilku nas jest? do Krakowa mam kawałek i nie chciałbym aby to był wyjazd na marne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whale Napisano 10 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2015 Ja będę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 10 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2015 Bede. Tylko gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 10 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2015 Może proponowana wcześniej Viva La Pinta, ja Krakowa dobrze nie znam, zwłaszcza lokali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubao Napisano 10 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2015 Postaram się pojawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whale Napisano 11 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2015 Czyli co, spotykamy się w 4 osoby?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 11 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2015 Na to wstępnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 11 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2015 również będę,skoro spotkanie dalej aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 11 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2015 Ok, w takim razie aktualne, spotkanie na 17:00, trzeba podjąć tylko męska decyzje co do miejsca, ktoś z Krakowa może określić jakieś miejsce na kilka osób? czasu zbytnio nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whale Napisano 11 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2015 Może ta pinta? Niestety nie znam się na lokalach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 11 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2015 Jak nie ma innych propozycji to Pinta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubao Napisano 11 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2015 Moim zdaniem Pinta ma też tę zaletę, że może ktoś przyjść, kto się wcześniej zadeklarował, a w tym tygodniu nie było go na forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 11 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2015 Ok, reasumując, godzina 17:00 Viva La Pinta, do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 11 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2015 Dzięki za spotkanie, bardzo miło było Was poznać osobiście pomimo skromnej frekwencji. Oby przerodziło się to w cykliczne spotkania 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whale Napisano 11 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2015 Też dziękuję, fajnie było się spotkać Czekamy na większe spotkanie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 11 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2015 Również dziękuję,fajnie było poznać kolegów na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pakistanek Napisano 12 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2015 To i ja się dopiszę z podziękowaniami i jednocześnie zachęcam pozostałych na przybycie na kolejne spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubao Napisano 12 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2015 Potwierdzam, spotkanie udane Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2015 Bylo bardzo fajnie. Dzieki za spotkanie i wybaczcie male spoznienie Dlugo jeszcze zostaliscie? Sa moze jakies zdjecia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2015 @blueloafers długo jeszcze nie zostaliśmy, spotkanie trwało do 20:30 o ile mnie pamięć nie myli. O zdjęciach zupełnie się zapomniało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 25 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2015 Również ja się zgłaszam. Obecnie Islandia, ale niebawem wracam i już po wsze czasy Kraków Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi