Gwiezdny durszlak Opublikowano 28 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2019 23 godziny temu, xkoziol napisał: Nie, trzeba je umyć. Saphir Omnidaim. Przyciemnienie powstało poprzez czesanie zamszu szczotką z mosiężnym włosem. Czy mycie faktycznie pomoże przywrócić kolor? Cytuj
pablocito Opublikowano 28 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2019 Nie. Zasugerowałem tylko dla zabicia czasu.Jak w starym kawale: Вот для поддержки разговора Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
danizelij Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2019 Jeśli zabrudzenia/przyciemnienie nie jest zbyt mocne możesz spróbować użyć zamiast Omnidaim (który jest dość mocny, i drogi) jednego z poniższych: TARRAGO Nubuck Suede Cleaner TARRAGO Universal Cleaner Cytuj
Filo Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Cześć, Jestem nowy na forum, choć w tym temacie siedzę już od dosyć dawna. Jednak mam problem z zamszowymi butami Loake L1. Nie wiem dokładnie od czego, zrobiło mi się przebarwienie. A może to włoski posklejane... sam nie wiem. Próbowałem rozczesywać szczotką do zamszu, zakryć renowatorem saphir i raz namoczyłem miejsce tarrago universal cleanerem. Ktoś wie co z tym zrobić? Cytuj
arzak Opublikowano 2 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2021 W dniu 5.04.2020 o 20:12, Filo napisał: Cześć, Jestem nowy na forum, choć w tym temacie siedzę już od dosyć dawna. Jednak mam problem z zamszowymi butami Loake L1. Nie wiem dokładnie od czego, zrobiło mi się przebarwienie. A może to włoski posklejane... sam nie wiem. Próbowałem rozczesywać szczotką do zamszu, zakryć renowatorem saphir i raz namoczyłem miejsce tarrago universal cleanerem. Ktoś wie co z tym zrobić? Wygląda jakby od spodni. Dłuższy jeans potrafi tak czasem wypolerować zamsz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi