Gwiezdny durszlak Napisano 28 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2019 23 godziny temu, xkoziol napisał: Nie, trzeba je umyć. Saphir Omnidaim. Przyciemnienie powstało poprzez czesanie zamszu szczotką z mosiężnym włosem. Czy mycie faktycznie pomoże przywrócić kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 28 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2019 Nie. Zasugerowałem tylko dla zabicia czasu.Jak w starym kawale: Вот для поддержки разговора Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danizelij Napisano 18 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2019 Jeśli zabrudzenia/przyciemnienie nie jest zbyt mocne możesz spróbować użyć zamiast Omnidaim (który jest dość mocny, i drogi) jednego z poniższych: TARRAGO Nubuck Suede Cleaner TARRAGO Universal Cleaner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filo Napisano 5 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2020 Cześć, Jestem nowy na forum, choć w tym temacie siedzę już od dosyć dawna. Jednak mam problem z zamszowymi butami Loake L1. Nie wiem dokładnie od czego, zrobiło mi się przebarwienie. A może to włoski posklejane... sam nie wiem. Próbowałem rozczesywać szczotką do zamszu, zakryć renowatorem saphir i raz namoczyłem miejsce tarrago universal cleanerem. Ktoś wie co z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arzak Napisano 2 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2021 W dniu 5.04.2020 o 20:12, Filo napisał: Cześć, Jestem nowy na forum, choć w tym temacie siedzę już od dosyć dawna. Jednak mam problem z zamszowymi butami Loake L1. Nie wiem dokładnie od czego, zrobiło mi się przebarwienie. A może to włoski posklejane... sam nie wiem. Próbowałem rozczesywać szczotką do zamszu, zakryć renowatorem saphir i raz namoczyłem miejsce tarrago universal cleanerem. Ktoś wie co z tym zrobić? Wygląda jakby od spodni. Dłuższy jeans potrafi tak czasem wypolerować zamsz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi