marbej Napisano 9 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2011 Witam, Kupiłem dziś sobie spodnie i tak się zastanawiam, do czego służy ta... jak to nazwać, pętelka? -- Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 9 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2011 przytrzymuje klamerkę paska we właściwym miejscu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marbej Napisano 9 Kwiecień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2011 przytrzymuje klamerkę paska we właściwym miejscu ... Dziękuję za odpowiedź Klamerkę paska? W jaki sposób? Przecież za mała średnica tego jest aby tam cała klamerka paska weszła. Może chodzi o ten ruchomy dynks, który wchodzi w dziurkę od paska? -- Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 9 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2011 niech będzie dynks pozdrawiam, d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marbej Napisano 9 Kwiecień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2011 niech będzie dynks OK, dzięki -- Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 9 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2011 Nigdy nie zastanawialem sie nad tym, do czego sluzy ta petelka! Czlowiek sie dowiaduje "dziwnych rzeczy" przez cale zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matrix Napisano 9 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2011 jak już mówimy o pentelkach to ja też ostatnio zastanawiałem się do czego służy ta oto w marynarce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sailor-66 Napisano 9 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2011 Proponuję założyć "dynks" na szpilę sprzączki i potem zakryć ją paskiem. Przy okazji, witam wszystkich i pozdrawiam! Jestem nowy na Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 9 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2011 jak już mówimy o pentelkach to ja też ostatnio zastanawiałem się do czego służy ta oto w marynarceW celu zalozenia linki ograniczajcej kontakty mlodzienca z niewiastami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iand Napisano 10 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2011 jak już mówimy o pentelkach to ja też ostatnio zastanawiałem się do czego służy ta oto w marynarceW celu zalozenia linki ograniczajcej kontakty mlodzienca z niewiastami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qba3103 Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2014 A może to jakaś nowa moda młodzieżowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2014 Spójrz na daty. Odgrzałeś trzyletni kotlet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qba3103 Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2014 No trudno, czytałem akurat i napisałem.. chyba to nic złego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2014 Przez moment miałem pewne podejrzenia dotyczące pewnego zapisu w Regulaminie naszego forum, ale... nieee, to niemożliwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qba3103 Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2014 suuuper bo już się zaczynałem obawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi