Klapouch Napisano 14 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2014 Czy ktoś miał okazję szyć w zakładzie krawieckim pana Janusza Konika w Poznaniu? Jakieś wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weber Napisano 14 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2014 Nie mam doświadczeń, choć planowałem je mieć, stąd znam cenę. 150 za spodnie, 850 za garnitur (jeśli mnie pamięć nie myli). Do odważnych świat należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 14 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2014 A co Cię odwiodło od spróbowania jeśli można wiedzieć? Jakieś niemiłe wrażenie, przeczucie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weber Napisano 14 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2014 Zasadniczo fakt, że nieco później poznałem Pana Zbigniewa Radlickiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 15 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2014 Czy na PW mógłbyś mi zdradzić jakie są orientacyjne ceny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcines Napisano 15 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2014 To nie Warszawa. Jeszcze nie tak dawno pan Krupa liczył sobie za garnitur niewiele więcej. a na pewno można powiedzieć, że jakość wykonania i dopasowania była na bardzo dobrym poziomie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi