Paulo99 Posted August 28, 2014 Report Share Posted August 28, 2014 Witam wszystkich. To mój pierwszy post i od razu prośba o podpowiedź Gdzie w Krakowie (albo Rzeszowie) można kupic materiał na garnitur, płaszcz? W sklepach, które odwiedziłem same poliestry po 19,90 zł. Chodzi mi o przyzwoitą, średnią półkę, nie w cenie kilkuset złotych za metr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beere Posted August 28, 2014 Report Share Posted August 28, 2014 Zamawianie przez internet odpada? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkowalcz Posted August 28, 2014 Report Share Posted August 28, 2014 Nie wiem czy taki sklep istnieje w Krakowie, w pracowniach krawieckich możesz obejrzeć próbniki i potem zamówić u dostawcy. U pana Andrzeja Kuci (Świętej Gertrudy 8) możesz obejrzeć próbniki (wszystkie chyba ze studia Szarmant, ale krawiec kiedyś wspominał coś o jakichś "Polskich materiałach" - nie dopytywałem). Możesz też zamówić próbnik u Szarmanta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytalith Posted August 28, 2014 Report Share Posted August 28, 2014 Kiedyś rozmawiałem z Panem Kucią i mówił, że jest przyzwoicie zaopatrzony sklep z tkaninami na ulicy Filipa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luca Posted August 28, 2014 Report Share Posted August 28, 2014 W Krakowie jest sklep Bławatny, ulicy nie pamiętam. Mają tam duży wybór materiałów tylko nie dopytywałem czy na płaszcze również Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nynu Posted August 28, 2014 Report Share Posted August 28, 2014 Mnie również Pan Kucia zachęcił do odwiedzenia sklepu z tkaninami na ulicy Filipa. Niestety nie znalazłem żadnej tkaniny bez sztucznej domieszki a i wybór wśród męskich tkanin nie był za duży. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vit Posted August 29, 2014 Report Share Posted August 29, 2014 Pytałeś w Vipo? Są w Łańcucie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulo99 Posted August 29, 2014 Author Report Share Posted August 29, 2014 Dziękuje za liczne podpowiedzi Przy najbliższej wizycie w Krakowie odwiedzę sklepy na Filipa i Bławatny na Warmijskiej. Może ktoś jeszcze polecic dobre sklepy internetowe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMI Posted September 5, 2014 Report Share Posted September 5, 2014 Jest sklep z materiałami na Bronowickiej. Zobacz w googlach. Materiały włoskie, całkiem przyjemne. Ceny wełen na garnitur (innych nie oglądałem) 150-300 zł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts