Paulo99 Napisano 28 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2014 Witam wszystkich. To mój pierwszy post i od razu prośba o podpowiedź Gdzie w Krakowie (albo Rzeszowie) można kupic materiał na garnitur, płaszcz? W sklepach, które odwiedziłem same poliestry po 19,90 zł. Chodzi mi o przyzwoitą, średnią półkę, nie w cenie kilkuset złotych za metr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beere Napisano 28 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2014 Zamawianie przez internet odpada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tkowalcz Napisano 28 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2014 Nie wiem czy taki sklep istnieje w Krakowie, w pracowniach krawieckich możesz obejrzeć próbniki i potem zamówić u dostawcy. U pana Andrzeja Kuci (Świętej Gertrudy 8) możesz obejrzeć próbniki (wszystkie chyba ze studia Szarmant, ale krawiec kiedyś wspominał coś o jakichś "Polskich materiałach" - nie dopytywałem). Możesz też zamówić próbnik u Szarmanta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nytalith Napisano 28 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2014 Kiedyś rozmawiałem z Panem Kucią i mówił, że jest przyzwoicie zaopatrzony sklep z tkaninami na ulicy Filipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 28 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2014 W Krakowie jest sklep Bławatny, ulicy nie pamiętam. Mają tam duży wybór materiałów tylko nie dopytywałem czy na płaszcze również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynu Napisano 28 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2014 Mnie również Pan Kucia zachęcił do odwiedzenia sklepu z tkaninami na ulicy Filipa. Niestety nie znalazłem żadnej tkaniny bez sztucznej domieszki a i wybór wśród męskich tkanin nie był za duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 29 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2014 Pytałeś w Vipo? Są w Łańcucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulo99 Napisano 29 Sierpień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2014 Dziękuje za liczne podpowiedzi Przy najbliższej wizycie w Krakowie odwiedzę sklepy na Filipa i Bławatny na Warmijskiej. Może ktoś jeszcze polecic dobre sklepy internetowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEMI Napisano 5 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2014 Jest sklep z materiałami na Bronowickiej. Zobacz w googlach. Materiały włoskie, całkiem przyjemne. Ceny wełen na garnitur (innych nie oglądałem) 150-300 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi