Joanna Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2014 potrzebna pomoc... -trzeba mi wybić z głowy jedną z tych marynarek albo -przekonać do kupna jednej z nich wizualnie bardziej odpowiada mi ta w kolorze wielbłądziej wełny ...ale jej skład już mnie nie zachwyca a ta druga szara...no właśnie jest taka ....szara Jeżeli chodzi o stylizacje to , którąkolwiek wybiorę nie będę miała problemów z doborem pozostałej części garderoby... skład pierwszej 1% elastan, 74% wełna, 25% poliamid skład drugiej ( szarej) 70% bawełna , 30 % wełna będę wdzięczna za opinie ps.25% poliamidu-jest źle...jak bardzo źle? pozdrawiam J. Cytuj
constantin Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2014 Joanno, poszukaj trzeciej , najlepiej takiej jak na 1 zdjęciu tylko bez sztuczności. Cytuj
Ernestson Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2014 Wiadomo że lepsze byłoby 100% wełny ale 25% poliamidu to nie jest tragedia. Poliamid to jednak całkiem inna bajka niż poliester. Cytuj
Davidoff80 Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2014 Mam w biurze koleżankę, która ma podobną marynarkę do pierwszej. Często ją nosi i zawsze obdarowywana jest męskimi spojrzeniami Cytuj
Lukebor Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2014 Obie bardzo fajne, ale jeśli chodzi o kolor - 1, jest rewelacyjna. Cytuj
Serwacy Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2014 Kolor tej pierwszej rzeczywiście jest piękny. Dużo zależy też od ceny marynarki. Czasem nie opłaci się kupować ubrań z domieszką sztucznego. Cytuj
Joanna Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2014 zastanawiałam się... i kupiłam marynarkę w kolorze wielbłądziej wełny, pierwsze wrażenia-już wiem , że będzie moja ulubioną marynarką (bardzo dobrze się w niej czuje )...kolor ...tu rozczarowanie , byłam przekonana , że jest "żywszy" a okazał się taki "kartonowy" - ale może właśnie taki kolor ma wielbłądzia wełna skład tej marynarki przeboleć mi pomógł wcześniejszy zakup granatowego garnituru w 100 % z wełny...skoro jedną marynarkę "porządną" mam to druga może być trochę mniej "porządna " pozdrawiam J. Cytuj
lolo Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2014 zastanawiałam się... i kupiłam marynarkę w kolorze wielbłądziej wełny, pierwsze wrażenia-już wiem , że będzie moja ulubioną marynarką (bardzo dobrze się w niej czuje )...kolor ...tu rozczarowanie , byłam przekonana , że jest "żywszy" a okazał się taki "kartonowy" - ale może właśnie taki kolor ma wielbłądzia wełna skład tej marynarki przeboleć mi pomógł wcześniejszy zakup granatowego garnituru w 100 % z wełny...skoro jedną marynarkę "porządną" mam to druga może być trochę mniej "porządna " pozdrawiam J. Kolor kartonowy... Piękne. Gratuluje zakupu. Cytuj
Joanna Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Kolor kartonowy... Piękne. Gratuluje zakupu. a podszewka ma kolor płytek chodnikowych po lekkiej mżawce ps. i to nie złośliwość ...tak poczucie humoru mam i tyle 1 Cytuj
damiance Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Joanno - na forum oceniamy częściej wzrokowo niż z opisu - proszę o zdjęcie Cytuj
Joanna Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2014 zdjęcie z telefonu...nie do końca oddaje kartonowy kolor marynarki, ale innego ( lepszego ) na ta chwile nie mam brak poszetki -wszystkie które mam są za duże udanego dnia wszystkim życzę j. Cytuj
lolo Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2014 zdjęcie z telefonu...nie do końca oddaje kartonowy kolor marynarki, ale innego ( lepszego ) na ta chwile nie mam brak poszetki -wszystkie które mam są za duże udanego dnia wszystkim życzę j. Piękny ten karton. Nadal jestem pod wrażeniem opisania koloru w ten sposób. Super. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi