Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

potrzebna pomoc...

-trzeba mi wybić z głowy jedną z tych marynarek

albo

-przekonać do kupna jednej z nich

wizualnie bardziej odpowiada mi ta w kolorze wielbłądziej wełny ...ale jej skład już mnie nie zachwyca

a ta druga szara...no właśnie jest taka ....szara

Jeżeli chodzi o stylizacje to , którąkolwiek wybiorę nie będę miała problemów z doborem pozostałej części garderoby...

post-5324-0-16540100-1403513803_thumb.jp

post-5324-0-68220800-1403513766_thumb.jp

skład pierwszej 1% elastan, 74% wełna, 25% poliamid

skład drugiej ( szarej) 70% bawełna , 30 % wełna

będę wdzięczna za opinie

ps.25% poliamidu-jest źle...jak bardzo źle?

pozdrawiam

J.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

zastanawiałam się... i kupiłam marynarkę w kolorze wielbłądziej wełny,

pierwsze wrażenia-już wiem , że będzie moja ulubioną marynarką (bardzo dobrze się w niej czuje )...kolor ...tu rozczarowanie , byłam przekonana , że jest "żywszy" a okazał się taki "kartonowy" - ale  może właśnie taki kolor ma  wielbłądzia wełna ;)

skład tej marynarki przeboleć mi pomógł wcześniejszy zakup granatowego garnituru w 100 % z  wełny...skoro jedną marynarkę "porządną" mam to druga może być trochę mniej "porządna "  :)

pozdrawiam

J.

Opublikowano

zastanawiałam się... i kupiłam marynarkę w kolorze wielbłądziej wełny,

pierwsze wrażenia-już wiem , że będzie moja ulubioną marynarką (bardzo dobrze się w niej czuje )...kolor ...tu rozczarowanie , byłam przekonana , że jest "żywszy" a okazał się taki "kartonowy" - ale  może właśnie taki kolor ma  wielbłądzia wełna ;)

skład tej marynarki przeboleć mi pomógł wcześniejszy zakup granatowego garnituru w 100 % z  wełny...skoro jedną marynarkę "porządną" mam to druga może być trochę mniej "porządna "  :)

pozdrawiam

J.

Kolor kartonowy... Piękne. 

Gratuluje zakupu. 

Opublikowano

zdjęcie z telefonu...nie do końca oddaje kartonowy kolor marynarki,  ale innego ( lepszego ) na ta chwile nie mam

brak poszetki -wszystkie które mam są za duże  :(

udanego dnia wszystkim życzę

j.

post-5324-0-49023900-1408607668_thumb.jp

Opublikowano

zdjęcie z telefonu...nie do końca oddaje kartonowy kolor marynarki,  ale innego ( lepszego ) na ta chwile nie mam

brak poszetki -wszystkie które mam są za duże  :(

udanego dnia wszystkim życzę

j.

Piękny ten karton. Nadal jestem pod wrażeniem opisania koloru w ten sposób. Super.