Joanna Posted June 23, 2014 Report Share Posted June 23, 2014 potrzebna pomoc... -trzeba mi wybić z głowy jedną z tych marynarek albo -przekonać do kupna jednej z nich wizualnie bardziej odpowiada mi ta w kolorze wielbłądziej wełny ...ale jej skład już mnie nie zachwyca a ta druga szara...no właśnie jest taka ....szara Jeżeli chodzi o stylizacje to , którąkolwiek wybiorę nie będę miała problemów z doborem pozostałej części garderoby... skład pierwszej 1% elastan, 74% wełna, 25% poliamid skład drugiej ( szarej) 70% bawełna , 30 % wełna będę wdzięczna za opinie ps.25% poliamidu-jest źle...jak bardzo źle? pozdrawiam J. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
constantin Posted June 23, 2014 Report Share Posted June 23, 2014 Joanno, poszukaj trzeciej , najlepiej takiej jak na 1 zdjęciu tylko bez sztuczności. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ernestson Posted June 23, 2014 Report Share Posted June 23, 2014 Wiadomo że lepsze byłoby 100% wełny ale 25% poliamidu to nie jest tragedia. Poliamid to jednak całkiem inna bajka niż poliester. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidoff80 Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 Mam w biurze koleżankę, która ma podobną marynarkę do pierwszej. Często ją nosi i zawsze obdarowywana jest męskimi spojrzeniami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukebor Posted July 4, 2014 Report Share Posted July 4, 2014 Obie bardzo fajne, ale jeśli chodzi o kolor - 1, jest rewelacyjna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serwacy Posted July 4, 2014 Report Share Posted July 4, 2014 Kolor tej pierwszej rzeczywiście jest piękny. Dużo zależy też od ceny marynarki. Czasem nie opłaci się kupować ubrań z domieszką sztucznego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joanna Posted August 20, 2014 Author Report Share Posted August 20, 2014 zastanawiałam się... i kupiłam marynarkę w kolorze wielbłądziej wełny, pierwsze wrażenia-już wiem , że będzie moja ulubioną marynarką (bardzo dobrze się w niej czuje )...kolor ...tu rozczarowanie , byłam przekonana , że jest "żywszy" a okazał się taki "kartonowy" - ale może właśnie taki kolor ma wielbłądzia wełna skład tej marynarki przeboleć mi pomógł wcześniejszy zakup granatowego garnituru w 100 % z wełny...skoro jedną marynarkę "porządną" mam to druga może być trochę mniej "porządna " pozdrawiam J. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolo Posted August 20, 2014 Report Share Posted August 20, 2014 zastanawiałam się... i kupiłam marynarkę w kolorze wielbłądziej wełny, pierwsze wrażenia-już wiem , że będzie moja ulubioną marynarką (bardzo dobrze się w niej czuje )...kolor ...tu rozczarowanie , byłam przekonana , że jest "żywszy" a okazał się taki "kartonowy" - ale może właśnie taki kolor ma wielbłądzia wełna skład tej marynarki przeboleć mi pomógł wcześniejszy zakup granatowego garnituru w 100 % z wełny...skoro jedną marynarkę "porządną" mam to druga może być trochę mniej "porządna " pozdrawiam J. Kolor kartonowy... Piękne. Gratuluje zakupu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joanna Posted August 20, 2014 Author Report Share Posted August 20, 2014 Kolor kartonowy... Piękne. Gratuluje zakupu. a podszewka ma kolor płytek chodnikowych po lekkiej mżawce ps. i to nie złośliwość ...tak poczucie humoru mam i tyle 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiance Posted August 20, 2014 Report Share Posted August 20, 2014 Joanno - na forum oceniamy częściej wzrokowo niż z opisu - proszę o zdjęcie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joanna Posted August 21, 2014 Author Report Share Posted August 21, 2014 zdjęcie z telefonu...nie do końca oddaje kartonowy kolor marynarki, ale innego ( lepszego ) na ta chwile nie mam brak poszetki -wszystkie które mam są za duże udanego dnia wszystkim życzę j. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolo Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 zdjęcie z telefonu...nie do końca oddaje kartonowy kolor marynarki, ale innego ( lepszego ) na ta chwile nie mam brak poszetki -wszystkie które mam są za duże udanego dnia wszystkim życzę j. Piękny ten karton. Nadal jestem pod wrażeniem opisania koloru w ten sposób. Super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts