Joanna Napisano 23 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2014 potrzebna pomoc... -trzeba mi wybić z głowy jedną z tych marynarek albo -przekonać do kupna jednej z nich wizualnie bardziej odpowiada mi ta w kolorze wielbłądziej wełny ...ale jej skład już mnie nie zachwyca a ta druga szara...no właśnie jest taka ....szara Jeżeli chodzi o stylizacje to , którąkolwiek wybiorę nie będę miała problemów z doborem pozostałej części garderoby... skład pierwszej 1% elastan, 74% wełna, 25% poliamid skład drugiej ( szarej) 70% bawełna , 30 % wełna będę wdzięczna za opinie ps.25% poliamidu-jest źle...jak bardzo źle? pozdrawiam J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 23 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2014 Joanno, poszukaj trzeciej , najlepiej takiej jak na 1 zdjęciu tylko bez sztuczności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 23 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2014 Wiadomo że lepsze byłoby 100% wełny ale 25% poliamidu to nie jest tragedia. Poliamid to jednak całkiem inna bajka niż poliester. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Davidoff80 Napisano 3 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2014 Mam w biurze koleżankę, która ma podobną marynarkę do pierwszej. Często ją nosi i zawsze obdarowywana jest męskimi spojrzeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukebor Napisano 4 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2014 Obie bardzo fajne, ale jeśli chodzi o kolor - 1, jest rewelacyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 4 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2014 Kolor tej pierwszej rzeczywiście jest piękny. Dużo zależy też od ceny marynarki. Czasem nie opłaci się kupować ubrań z domieszką sztucznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Napisano 20 Sierpień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2014 zastanawiałam się... i kupiłam marynarkę w kolorze wielbłądziej wełny, pierwsze wrażenia-już wiem , że będzie moja ulubioną marynarką (bardzo dobrze się w niej czuje )...kolor ...tu rozczarowanie , byłam przekonana , że jest "żywszy" a okazał się taki "kartonowy" - ale może właśnie taki kolor ma wielbłądzia wełna skład tej marynarki przeboleć mi pomógł wcześniejszy zakup granatowego garnituru w 100 % z wełny...skoro jedną marynarkę "porządną" mam to druga może być trochę mniej "porządna " pozdrawiam J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolo Napisano 20 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2014 zastanawiałam się... i kupiłam marynarkę w kolorze wielbłądziej wełny, pierwsze wrażenia-już wiem , że będzie moja ulubioną marynarką (bardzo dobrze się w niej czuje )...kolor ...tu rozczarowanie , byłam przekonana , że jest "żywszy" a okazał się taki "kartonowy" - ale może właśnie taki kolor ma wielbłądzia wełna skład tej marynarki przeboleć mi pomógł wcześniejszy zakup granatowego garnituru w 100 % z wełny...skoro jedną marynarkę "porządną" mam to druga może być trochę mniej "porządna " pozdrawiam J. Kolor kartonowy... Piękne. Gratuluje zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Napisano 20 Sierpień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2014 Kolor kartonowy... Piękne. Gratuluje zakupu. a podszewka ma kolor płytek chodnikowych po lekkiej mżawce ps. i to nie złośliwość ...tak poczucie humoru mam i tyle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 20 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2014 Joanno - na forum oceniamy częściej wzrokowo niż z opisu - proszę o zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Napisano 21 Sierpień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2014 zdjęcie z telefonu...nie do końca oddaje kartonowy kolor marynarki, ale innego ( lepszego ) na ta chwile nie mam brak poszetki -wszystkie które mam są za duże udanego dnia wszystkim życzę j. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolo Napisano 21 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2014 zdjęcie z telefonu...nie do końca oddaje kartonowy kolor marynarki, ale innego ( lepszego ) na ta chwile nie mam brak poszetki -wszystkie które mam są za duże udanego dnia wszystkim życzę j. Piękny ten karton. Nadal jestem pod wrażeniem opisania koloru w ten sposób. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi