el-biczel Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2014 Słuchajcie, mam bardzo stary zegarek produkcji USSR, który od dawna nie był używany, więc za pewne przydałaby mu się renowacja. Możecie polecić jakieś miejsce w Warszawie? Cytuj
RadekM Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2014 Ostatnio korzystałem z usług zegarmistrza (polecanego na forum, ale nie mogę sobie przypomnieć nazwy) na roku Złotej i Jana Pawła, po drugiej stronie Jana Pawła niż Złote Tarasy i polecam. Cytuj
eye_lip Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2014 Tak, Głowaccy, ze starymi do nich spokojne. Cytuj
paparazzo Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2014 Jeśli chodzi o Głowackich to...sugeruję dokładnie zrobić zdjęcia tego co się im oddaje i przyjrzeć temu co się odbiera....Może się okazać, że zamiast renowacji zastąpią fragmenty 'Twojego' zegarka, fragmentami 'innego' tylko w lepszym stanie a przekładkę z innego zegarka kupionego za grosze w serwisie aukcyjnym trudno nazwać renowacją. Cytuj
zaki Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2014 Ja polecam: 5-tka. Pracownia zegarmistrzowska. Naprawa, sprzedaż zegarów antycznych22 810 93 98 z.piatek-zegarmistrz@wp.pl 04-001 Warszawa, Grochowska 243/245 Cytuj
waski Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2014 Słuchajcie, mam bardzo stary zegarek produkcji USSR, który od dawna nie był używany, więc za pewne przydałaby mu się renowacja. Możecie polecić jakieś miejsce w Warszawie? Nie wiem co masz na myśli renowacja, czy czyszczenie i smarowanie mechanizmu, czy również chromowanie koperty i/lub renowacja tarczy. Tych ostatnich dwóch nie polecam w przypadku ruskich bo łatwiej i taniej kupić dawcę. Ja swoje zegarki daję do Jacka Buksa na Dąbrowszczaków. Cytuj
Ingvar Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2014 Osobiście korzystam z usług zegarmistrza przy Pl.Wilsona, ul. Słowackiego. Pan nazywa się Wieczorek, starą Mołnię przywrócił mi do życia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi