el-biczel Napisano 28 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2014 Słuchajcie, mam bardzo stary zegarek produkcji USSR, który od dawna nie był używany, więc za pewne przydałaby mu się renowacja. Możecie polecić jakieś miejsce w Warszawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 28 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2014 Ostatnio korzystałem z usług zegarmistrza (polecanego na forum, ale nie mogę sobie przypomnieć nazwy) na roku Złotej i Jana Pawła, po drugiej stronie Jana Pawła niż Złote Tarasy i polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 29 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2014 Tak, Głowaccy, ze starymi do nich spokojne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 29 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2014 Jeśli chodzi o Głowackich to...sugeruję dokładnie zrobić zdjęcia tego co się im oddaje i przyjrzeć temu co się odbiera....Może się okazać, że zamiast renowacji zastąpią fragmenty 'Twojego' zegarka, fragmentami 'innego' tylko w lepszym stanie a przekładkę z innego zegarka kupionego za grosze w serwisie aukcyjnym trudno nazwać renowacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 29 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2014 Ja polecam: 5-tka. Pracownia zegarmistrzowska. Naprawa, sprzedaż zegarów antycznych22 810 93 98 z.piatek-zegarmistrz@wp.pl 04-001 Warszawa, Grochowska 243/245 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 29 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2014 Słuchajcie, mam bardzo stary zegarek produkcji USSR, który od dawna nie był używany, więc za pewne przydałaby mu się renowacja. Możecie polecić jakieś miejsce w Warszawie? Nie wiem co masz na myśli renowacja, czy czyszczenie i smarowanie mechanizmu, czy również chromowanie koperty i/lub renowacja tarczy. Tych ostatnich dwóch nie polecam w przypadku ruskich bo łatwiej i taniej kupić dawcę. Ja swoje zegarki daję do Jacka Buksa na Dąbrowszczaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 29 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2014 Osobiście korzystam z usług zegarmistrza przy Pl.Wilsona, ul. Słowackiego. Pan nazywa się Wieczorek, starą Mołnię przywrócił mi do życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi