bratdominik Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2015 Gdyby któryś z Panów wybierał się w grudniu "na buty" do Northampton to jest fajna zniżka na sieć hoteli Travelodge, która pozwala przespać się w centrum miasta (i innych na terenie Wlk.Brytanii i Irlandii) poniżej 100 zł. Gdybym już nie miał nocki u znajomych, sam bym skorzystał. Kod CW59437G obniża płatność o 15 funtów w terminach 3-29.12. Rezerwacje 6–10 listopada. Nie wiem czy mogę podać link gdzie to znalazłem więc zasygnalizuję tylko, że na popularnym portalu z takimi informacjami. Cytuj
Jacek. Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2019 Odświeżę wątek. Nie znalazłem w innych postach informacji i fabrycznym sklepie Drake's w Londynie, a gorąco zachęcam do jego odwiedzenia ( 3 Haberdasher St, 5min spacerem od stacji metra Old Street) Sklep oferuje produkty Drake's, ale także obuwie Aldena. Dla miłośników vintage znajdą się starsze modele krawatów, poszetek i szali - wszystko w mocno zredukowanych cenach (poszetki 15-35£; krawaty 35-60£). Mnie udało się zakupić krawat z granatowej grenadyny, a ostatnio z washed madder (sprany madder?:) ) w bardzo o okazyjnych cenach. O jakości Drake's nie trzeba tu pisać. 5 4 Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2019 rety, dobrze że mam do nich dość daleko 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi