djdomin Napisano 19 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2014 Czy ktoś z szacownych forumowiczów korzystał z usług tegoż szewca w zakresie szycia butów? Ma to w ofercie, chyba jako jedyny szewc w rejonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 19 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2014 Znam Jegomościa, ufam że za parę lat gdy zakupi odpowiednie maszyny, będzie szył ładne dobre jakościowo buty, moim zdaniem rokuje dobrze, terminował kilka lat w Londynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pafcio0 Napisano 19 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2014 Korzystam z usług, zelowanie i drobne naprawy na wysokim poziomie - złego słowa nie powiem. W czerwcu zakład się przenosi bodaj na Prostą, również jestem ciekaw usług "poważnego" szycia w przyszłości. Robione przez nich damskie buty wyglądają bardzo ładnie i solidnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 19 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2014 A może by tak przerzucić temat do przewodnika miejskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 19 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2014 Czy ktoś z szacownych forumowiczów korzystał z usług tegoż szewca w zakresie szycia butów? Ma to w ofercie, chyba jako jedyny szewc w rejonie. witaj djdomin, wracasz do nas po miesiącach milczenia, ale to cieszy. Niewielu użytkownik forum wie że jesteś jednym z tych o najdłuższym stażu .. Jeżeli miałbyś więcej informacji z pierwszej ręki, proszę pamiętaj o innych zainteresowanych pozdrawiam! Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djdomin Napisano 19 Kwiecień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2014 witaj djdomin, wracasz do nas po miesiącach milczenia, ale to cieszy. Niewielu użytkownik forum wie że jesteś jednym z tych o najdłuższym stażu .. No cóż, zasadnicza zmiana życia robi swoje. Tak jakoś od 8 XII 2011 nie noszę krawatów, bardzo rzadko zakładam marynarkę... A z kolorów obecnie wybieram jak Ford: dowolny, byle był czarny. Jeżeli miałbyś więcej informacji z pierwszej ręki, proszę pamiętaj o innych zainteresowanych Jak na razie zamawiałem tam farbowanie butów (z brązowych na czarne, jako że brąz mi obecnie już nie pasuje). Jestem zadowolony. Powoli się zastanawiam nad zamówieniem butów. Przydałyby się i czarne wiatrówki, i coś porządnego na zimę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi