djdomin Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Czy ktoś z szacownych forumowiczów korzystał z usług tegoż szewca w zakresie szycia butów? Ma to w ofercie, chyba jako jedyny szewc w rejonie. Cytuj
constantin Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Znam Jegomościa, ufam że za parę lat gdy zakupi odpowiednie maszyny, będzie szył ładne dobre jakościowo buty, moim zdaniem rokuje dobrze, terminował kilka lat w Londynie. Cytuj
pafcio0 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Korzystam z usług, zelowanie i drobne naprawy na wysokim poziomie - złego słowa nie powiem. W czerwcu zakład się przenosi bodaj na Prostą, również jestem ciekaw usług "poważnego" szycia w przyszłości. Robione przez nich damskie buty wyglądają bardzo ładnie i solidnie. Cytuj
Ingvar Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2014 A może by tak przerzucić temat do przewodnika miejskiego? Cytuj
damiance Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Czy ktoś z szacownych forumowiczów korzystał z usług tegoż szewca w zakresie szycia butów? Ma to w ofercie, chyba jako jedyny szewc w rejonie. witaj djdomin, wracasz do nas po miesiącach milczenia, ale to cieszy. Niewielu użytkownik forum wie że jesteś jednym z tych o najdłuższym stażu .. Jeżeli miałbyś więcej informacji z pierwszej ręki, proszę pamiętaj o innych zainteresowanych pozdrawiam! Damian Cytuj
djdomin Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2014 witaj djdomin, wracasz do nas po miesiącach milczenia, ale to cieszy. Niewielu użytkownik forum wie że jesteś jednym z tych o najdłuższym stażu .. No cóż, zasadnicza zmiana życia robi swoje. Tak jakoś od 8 XII 2011 nie noszę krawatów, bardzo rzadko zakładam marynarkę... A z kolorów obecnie wybieram jak Ford: dowolny, byle był czarny. Jeżeli miałbyś więcej informacji z pierwszej ręki, proszę pamiętaj o innych zainteresowanych Jak na razie zamawiałem tam farbowanie butów (z brązowych na czarne, jako że brąz mi obecnie już nie pasuje). Jestem zadowolony. Powoli się zastanawiam nad zamówieniem butów. Przydałyby się i czarne wiatrówki, i coś porządnego na zimę... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi